Skinuo si igo s ovog threada?
Problem je u htc tipkovnici. Mozes staviti drugu tipkovnicu.
Ili skinuti noviji data.zip
mozes i rucno promijeniti taj file ovako:
data.zip/config/keybind.txt i dodas u [default] odjeljak:
x87="NOP"
xE5="NOP"
molio bih da se ovdje postavi link za download
najnovije karte za cijelu europu i hrvatsku
molim vas
hvala![]()
Trebao bih link za 3D zgrade u Zagrebu, i kod za landscape u qwvga verziji (Omnia).
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pozz,imam jedan problem.
Koristim Becker Z 099 navigaciju i ubacio sam ovaj novi iGO.
Sve radi dobro osim jednog,kada zelim ukljuciti navigaciju tj. da mi pokaze putanju uvijek pocinje od Francuske tj. Pariza.
Kada radim simulaciju sve radi dobro,ali ne i kada hocu da mi pokaze putanju.
Probao sam mjenjati polaznu tacku,ali nema efekta.
Zna li iko kako se ovo moze popraviti?
Hvala puno![]()
Please, molim pomoć.
Upravo sam nabavio HTC Touch Diamond.
Skinuo sam sa torrenta zip file iGO8.
Otpakirao sam file na hard disku kompa i sve stavio/kopirao u Internal Storage HTC-a.
Pokrenuo igo8.exe i dobio samo sliku da se program pokreće ali dalje ništa ...
Kad pokušam pokrenuti ponovno javi mi da se prošli put nije dobro zatvorio i moram napraviti soft reset.
Što radim krivo?
hvala unaprijed
Pogledaj tu, ako ti je verzija programa v8.3.x.xxxxx, onda isto tako tražiš tu verziju karata.
@drlukas pa napravi soft reset i ispočetka sve
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Imam jedno laičko pitanje, al nikak da skuzim
Kad odem tražit rutu i kad unesem određeni grad, ne znam kako da nakon toga još i unesem i adresu ulice. Jer svaki put kad odaberem grad, on odmah pokaze odrediste grada, a ne znam kako jos i tocnu adresu podesiti?![]()
Ako pritisneš na grad-rezultat pretrage, treba te vratiti u taj isti izbornik gdje onda odabereš ulicu i broj. Trebalo bi izgledati ovako:
Pošto ta ulica nema broja u karti, trebaš pritisnuti na srednja točka ulice. Ako to ne radi, onda je vjerojatno greška u programu/karti.
Instaliraj verziju iz prvog posta.
E, stvar je u tome što on mene ne vraća natraga na izbornik, nego samo pokaže taj grad koji sam odabrao bez daljnjih mogucnosti preciziranja ulice.
Mislim da je razlog u tome što se radi o vrlo malom gradu koji nema u karti spremljene ulice, vec samo grad i neka okolna sela koja mi nudi.
Čini mi se da je do karte, jer recimo u vecim gradovima imam mogucnosti biranja ulice i kucnog broja.
Primjerice, ako utipkam Lovinac, Sv.Rok..izbacit ce mi samo to mjesto, bez mogucnosti biranja ulice.![]()
Da, u pitanju je to što je taj grad koji ti tražiš mali i nema ucrtane ulice u karti. Kao što si i sam rekao, za veće gradove nemaš tih problema.
Sa programom i kartom ti je sve u redu, ali iGo nema baš savršeno pokrivena manja naselja. Ako ti je to bitno probaj sa Cardinaleom.
Pozdrav.
Imam qtec 9100 i externi bt gps prijemnik, koji mi nikako ne pronalazi igo 8.
Probao sam sve živo, ali nejde nikako. Uvjem piše da se gps uređaj nemože pronaći. Jedni govore da nešto s portovima ne štima.
A garmin mi radi bez problema.
Pa ako se ko sreo sa sličnom situacijom, molim da mi pomogne..
Pozdrav. Imam IGO na HP 614c i zanima me kako da namjestim da ne treba svaki put traziti na kojem se portu nalazi gps?
problem, imam htc hd2 i instalacija je prosla bez problema i sve radi i dobro osim sto ne pronalazi interni gps. u postavkama sta god radio ne pronalazi ga. i sto sada,ljudi upomoc
za namjestanje gprs porta u hd2
kako sam vidio na drugom forumu covjek je objasnio da odes u postavke u igo8 i tamo na satelitu stavis da je port 4 i brzina 5xxx
nadam se da je uspjelo
Molim za pomoc ako netko moze novi link za instalaciju igo8 staviti
Ovaj gore link ne radi
hvala!
Ne radi link za igo8,molim vas ,ako moze novi link,hvala
pise da je file maknut sa rapidshare-a....Moze li reupload?
Kreni ovdje pa vidi šta ti sve treba : http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=700&t=53127
Upload mogu staviti na svoj privatni server (tamo neće biti maknut sigurno)
Imam kompletan iGO 8.3.4.142975 (may 11, 2010) sa mapama kompletne Europe, POI točkama (EU + HR, BiH, Serbia), te svim raspoloživim glasovima...
KOd mene trenutno radi na HTC Touch HD, ali ide na bilo koji WinMobile / WinCE uređaj, obzirom da sam .sys file sredio tako da iz "brandinga" vuče poseban fajl koji sam napravio ("autoconfig") pa prepoznaje nativnu rezoluciju Vašeg uređaja i automatski se kod prvog pokretanja konfigurira (osobno sam probao i na nekom WinCe "kinezu" sa otključanim winsima).
Sve skupa: cca 2Gb,
Ukoliko ima zainteresiranih (bar 10-15 koji mi se jave na PP) da to dižem gore.
Have a nica day![]()
Zadnji uredio Arhangel : 17-08-2010 u 11:54
Ja definitivno zainteresiran
Možeš li reći čije karte su ti se pokazale kao najbolje? NavTEQ-ove, TeleAtlasove ili Nav'n'GO-ove...ja sam nešto stino koristio Garmina XT, ali mi se pokazao kao dosta loš...sad se dvoumim između IGo8 i IGo Prima...
iGO u kombinaciji sa Navteq su moj definitivni favorit.
Inače, na HTC-u imam gorenavedeni iGO, Garmin mobile XT (Adriaroute 3.11 + EU Citynvigator 2011), VAGPS Cardinale 3.1 b.e (isto tako sa krtam kmpletne EU.
Najbolje karte za HR su: Mireo
Najintuitivniji program: iGo
Najbolji putni dodaci,speedcams etc.: Garmin
Zadnji uredio Arhangel : 28-08-2010 u 08:40
Bookmarks