Ma, dosta ljudi (na mackorisnik forumu) se također žali.
Neki update koji je izašao je zeznuo stvar.
Pa je (valjda) sad izašao drugi update koji je to popravio.
Neznam što vi radite s mobitelom, sad sam probao Cydiu pokrenut na svom i uredno radi.
Ma, dosta ljudi (na mackorisnik forumu) se također žali.
Neki update koji je izašao je zeznuo stvar.
Pa je (valjda) sad izašao drugi update koji je to popravio.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kako instalirati theme ili pojedinačne stvari (recimo Battery icon , Signal bars..itd) recimo sa ovog linka
http://www.thememyphone.com/
hvala i pozdrav
keanu
Recimo ovako
Možda bude neka sitna razlika (tipa sada se koristi winterboard, a ne summerboard, cydia ili rock umjesto installera, iFunBox kao SFTP program- ali ostalo je, ja mislim, isto)- pa javi ako negdje zapneš.
I probaj što bolje objasniti gdje si zapeo- da ti se lakše pomogne![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ovako - radim preko WinScp programa:
- spojim iPhone s PC i pokrenem WinScp
e sad kad uđem u root trebao bi imatirivate/var/mobile/Library/SummerBoard/Themes
kod mene nema "SummerBoard/Themes" ?????????
http://slike.hr/slike/iphone3g_1e8ee.png.html
Prvo, zamijeni riječ "summer" sa "winter".
Znači, sada se taj program (i folder) zove Winterboard.
Da bi imao taj folder na mobitelu- moraš instalirati Winterboard iz Cydie/Rocka (što si već instalirao kada si radio JB).
..pa imam instaliran Winterboard......
i-FunBox mi javlja: "Jailbreak is required for this device to enable more functionality...."
..a napravio sem JB .....i instalirao hrpu krekiranih programa
Još jedno pitanje - Kako se instalira "deb." file".....imam kakvo uputstvo....
oprostite na pitanjima ...ali novo mi je sve
Pozdrav ekipi
Mene zanima odnosno mislim kupiti zaključani iphone pa ga otključati, pa me zanima dali onda mogu instalirati neke igre i aplikacije. Mogu li oni iz apple-a preko interneta skontati da je ilegalno otključan i sl. Znači dali ima ikakve razlike ako kupim legalno otključanog ili iliegalno zaključanog pa ga otključam
LP
Da, gle stvarno
Oprosti, sad sam i ja pogledao- nemam taj folder...
Onda ne znam, gledao sam više foldera- mislim da jedino preostaje da skineš preko Cydie/ Rocka temu...
A deb instaliraš ovako- to sam isprobao i radi 100%
Možeš.
Ne mogu.
Nema (jedino što JB- ani 3GS (ne bitno otključani ili ne, legalno ili ne) novijeg datuma proizvodnje imaju samo tehtered JB što znači da ne možeš upaliti mobitel bez kompjutera).
Jel navigon ima tetu ili striceka koji govore hrvatski? Btw. Svima sretna Nova
--
. [Lejzermaster]
pozz imam jedan problemcic a neznam gdje bi to svrstao pa evo,,,
zanima me kad skinem neki skin za tipkovnicu na iphoneu i ona se pojavi tamo u winterboardu i normalno oznacim je i sve normalno odradi. i kad idem pisati poruku opet bude ona normalna tipkovnica. jel zna tko zasto?
tako je i kod mene![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
pozz da ne otvaram sad novu temu a nisam uspio naci ovdje tutorial ili bar neko malo uputstvo. nikako nemogu povezati iphon pomocu ovog WinSCP-a. jel moze pomoc?
Imaš iFunBox koji je bezobrazno jednostavan a ima iste funkcije.
Dobro, neke naprednije nema...
Što točno želiš napraviti?![]()
Dali se može i kako promjeniti zvuk SMS-a u iPhone 3G...
to bi trebalo biti ovdje- System/Library/Audio/UISounds
format je "caf"
http://slike.hr/slike/audio_68638.png.html
Može se promijeniti.
Skineš si program winscp...
Prethodno si pripremiš ton koji želiš postaviti kao ton SMS-a... ubaciš ga u goldwave program i snimiš kao aiff. Nakon toga ga preimenuješ u: sms-received3.caf (ovaj broj 3 je bzvz napisan, možeš staviti bilo koji broj od 1-6).
Na iphoneu uključiš Wifi. Pokreneš program WinSCP i uneseš kao username: root, a u password: alpine.
Onda će ti se spojiti WinSCP i IphoneUzmeš pripremljeni ton i ubaciš ga u folder gdje su ostali tonovi i to je to
Ako sam bio nejasan, sve to imaš na youtubeu![]()
pozdrav,imam iphone 3gs 16 gb i kad hocu na youtube pise spajanje nije moguce inace je mob otkljucan i napravljen jailbreak,spajam se preko svojeg wifi rutera tako da je pass tocan ili kad odem na web pretrazivac safari i na youtoube ili neki slicnu stranicu nemogu vidijet video
Zadnji uredio grm : 07-01-2010 u 00:45
Hm?
Kaj ima koja fax aplikacija da radi kod nas?
evo rijesio sam problem,uglavno sam snimio push fix to navodno popravlja greske na 3gs-u sto se tice youtube ili wifi mreza,i neki boss prefs program neznam cemu on sluzi ali to sam slucajno snimio ima u sebi wifi, 3g itd i trazio je reboot i naravno posto nesmijem gasit telefon jer je otukljucan slucajno sam stisnuo reboot,mob se ugasio pokrenuo sam blackra1n upalio mob i sve radi super sad da li je zbog push fix ili ovog drugog programa neznam ali sve radi...
Pozdrav,
Prije koji mjesec dobio sam od T-coma gore navedeni telefon (3.01 ser.br. xx9355xx,)te ga nisam koristio više od mjesec dana sad se sjeti da ga i koristim te sam naletio na probleme.
Prvo- prilikom istraživanja obrisao sam cijeli SW, instalirao sam nanovo pomoću iTunesa verziju 3.1.2 ali je na engleskom, te je moje prvo pitanje: gdje mogu naći verziju na hrvatskom kao što je i bila?
Drugo pitanje je :da li mogu koristiti samo GPS da bi mogao koristiti navigaciju i gdje bi mogao dobiti karte HR da mi sve radi normalno.
Napominjem da ga ne želim otključavati ni mijenjati te da mi sve radi sa orginalnim postavkama.
Tražio sam po forumu ali nisam našao ( ili sam preskoćio) odgovore na moja pitanja. Većina odgovora se odnosi na jailbreakirane uređaje.
Unapred zahvalan
Bookmarks