http://java.sun.com/docs/books/tutor...ign/index.html el se ovako mogu potpisat java aplikacije? I Smuchac, nekako mi tvoj avatar lici na onu slikicu skroz dolje lijevo![]()
Nije valjda... Aj ne umires napiso si ovo ko da se ides ubit (ne od alkohola, mislio sam na ono drugo ubijanje).
One day, sky went blue...
http://java.sun.com/docs/books/tutor...ign/index.html el se ovako mogu potpisat java aplikacije? I Smuchac, nekako mi tvoj avatar lici na onu slikicu skroz dolje lijevo![]()
Bio na poslu i kao nešto radili(jesmo radili ali ono full cool opušteni i zajebancija do jaja),
poslije posla zapeli u lokalnom bircu (samo 4 piva)sa prekrasnom mladom Mađaricom (konobaricu kao da su sami bogovi klesali) čestitali joj novu i pošli doma!
Došao kući, tuširanje & brijanje, ručao i sada malo opuštanje na netu prije prasetine iz krušne peke i ostalih đakonija koje idu uz to.
Nova se slavi u užem krugu prijatelja!
Sretna vam Nova i nemojte raditi ono što ja nebi.![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pozdrav ljudi...
evo da ja napišem zadnji post za ovu godinu...
u iduću ulazim sa 6.206 postova...
Do pisanja, iduće godine...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
evo bas idem jesti treba napravit dobru podlogu za veceras
sve najbolje u novoj 2010-oj lijepo se provedite, nemojte pretjerat s alkoholom pa da vas nema 2-3 dana na netu.
![]()
Dobar provod svima večeras! Sretna vam nova 2010. godina![]()
Україна
Sretna vam Nova 20.... ček, koja, aha, 10. godina, puno sreće zdravlja i alkohola!
vid. gle. vot iz difrnt?!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Difrnt je godina koju ces se sad morat naucit pisat posvuda.![]()
houli tvrda stolica.
taman se mavikla pisat novo prezime (lazem, nisam) a sad se moram i na novu godinu naviknut?! i to pazi bezobrazluka, na dvije znamenke, a ne jednu!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Samo zamisli da je godina binarna, s tim da je netko sje*o prvu znamenku.
Ili se jednostavno pomiri s tim da ces sve (i godinu i prezime i ostalo) pisat krivo, pa ce ti bit svejedno.![]()
sretna Nova godina
Mi6 Black
Upravo sam postal na "zajebancije" ono kaj sam htel postat ovdije :S SRETVA NOVA GODINA! xD
šta sam se ubio... ljudi idem dalje špat, u pol 6 sam zaspal... laku noĉ, može i dan
Kavica sada - mamurluk & oštečenje sluha od jučer!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Da,to je taj šta maše vec fju jirs kod mene...
OT:
Došo doma u 4 sata. Kako sam reko ono s ozvučenjem,zuji mi u ušima još uvijek,al opet puno manje nego kad sam oso spavat jutros. Nisam nešto baš dobar jer mi se još sve vrti,al bit ce bolje... Predao sam dežurstvo kolegi. Ovo mi je druga godina zaredom da su mi ga uvalili za Božić i Novu godinu,pa se nadam da neće i dogodine...
Morat cu jos malo odspavat jer mi baterije nisu pune...![]()
Svima sretna nova 2010. Godina!!!!! Sve najbolje!!!!
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
E da ko je od vas aktivan na lockerz.com? Vidim sprema se redemption, ali neki kazu da je cak i bio za novu![]()
Subota i to neradna,a sve planove s*ebala kiša. Jesam baksuz,nema šta...
danas odrađen povrat cuge, sad par dana odmora...
u ušima mi još zuji, ne od sounda na koji sam naviknuo, nego od detonacija...
nije pametno stajati ispred kućice za kontejner kad u nju baciš zengu...
zuji u ušima i nekoliko dana kasnije...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
igram Mafia Wars na facebook-u...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Odo na Platak dve grude snijega baciti...
HC4L
dosao kuci bio u gradu, situacija tipa u onim kaubojskim filmovima kad se oni kolutovi trave kotrljaju i nigdje zive duse nema![]()
Nestala mi opcija Load iz Fallouta 3
A imam save folder i u njemu sve fileove- 1.17 GB...
EDIT: Ipak radi, LIVE mi je smetao![]()
Zadnji uredio georgy : 03-01-2010 u 17:01
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks