fico45- ja isto pamtim
Došao iz servisa, da- kupio sam krivi kotač.
Samo sam 2/3 stvari koje se mogu fulati u kupovini kotača fulao.
Ali, bitno da radi- tj. paše na bicikl i vrti se
Sutra detaljnije testiram![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
napacal sam Bambija da stoji dva-tri dana i otvoril si jedan fini australski Cabernet sauvignon - merlot, to popijem i na spavanje.
dobar grah daleko se čuje
sutra,odnosno danas ide frend kupiti nokiu 5800xm kod jednog dillera pa me zamolio da idem s njim jer se baš ne kuži u taj mob te sad skupljam neke kodove i cake da isprobam mob![]()
došao iz arene...
bio humanitarni koncert za Sandru Paović...
malo su program zeznuli koji je bio dosta monoton, ali bitan je cilj...
na kraju vidio Sandru...
žena je stvarno borac, treba joj skinuti kapu...
toliko žara u očima nisam već dugo vremena vidio...
lagano, sa štakama, korak po korak, polako korača, ali korača...
nakon što su mislili da neće preživjeti, a kamoli hodati opet...
stvarno joj svaka čast...
a sad polako na spavanje, sutra je radni dan...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Radi bicikli nisam zaboravio voziti
Samo još moram namjestiti brzine i kočnicu
Ne mogu naći imbus od 15 cm![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Lol, ma bravo!
A sad jedan oftopic, jel KP500 cookie moze pokretat one flash sadrzaje? *.sfw ja mislim... Il tak nekaj?
One day, sky went blue...
kaj si joj popravljao usnice?
došao doma...
ujutro obavio arenu, otišao po auto an servis, sad chill out domeka...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jesu ludi Bandić i Josipović
![]()
dobar grah daleko se čuje
Ma, ne..
Dugačak je 15 cm
Inače su mi svi ostali oko 5, a ovaj najveći sam zagubio
Još mi je jedva stao u torbicu ispod sica...
Budem ga valjda sutra našao...
Laku noć![]()
A... Ne znam... Nekako mi sumnjivo izgleda...
Staviti ću sada sliku- pa recite trebam li se brinuti
http://www.imagesforme.com/jasamperv...tudihspolovila
kako suptilno...
![]()
![]()
xlr perverznjak
A mislio sam pitati prijatelja da mi pomogne sa svojim, pošto je rekao da ga ima i da je na raspolaganju kad god mi zatreba
Sad odo spavati za ozbiljno
Laku (perverznu) noć
![]()
Ej, dali je ovo zadnji dan ove nam godine?
Tko će ostaviti zadnji post, a tko prvi?
HC4L
frizider mi puca po savovima.. francuska se hladi, cupavci se hlade, alkohol se hladi..
doma cekamo Novu s frendovima.. i upravo se sjetih da nismo kupili sampanjac![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
dva i pol je i vidim neka ekipica je spojena pa što radite? Ja konkretni čistim malo bookmarkse, imam ih oho ho.
HC4L
ja konkretno cekam da se bucnica oladi, da probam jel valja
a i tuborg natezem![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja evo zavrsio skypanje sa ljudima iz cijelog svijeta.
No dobro, uglavnom iz Amerike.
It was fun. Sad bi mogao ic spavat malo.
ravilov,
...a što radiš za cafe.mobil customer service?
Mislim da bih sada mogao nastaviti čišćenje bookmarks-a, kasnije na misu zahvalnicu i oko 19:00 pravac, nekamo proslavit ništa, neki to zovu Nova godina.
HC4L
Ja idem kod frenda slavit novu xD petarde imam, prste si bum razneso (ako bog da) i tako... Tofnjam tortilje od sira, u manje od 24h pojel sam oko 700 grama tortilja sa sirom sa tatom i burkiem xDDDDD e prasci jedni :bez zuba:
One day, sky went blue...
Ja bio ozvučit prostor u kojemu imamo večeras organiziran ispraćaj šugave 2009 i doček nadam se bolje 2010 godine kakvu i vama želim. Sve je zašarafljeno,pospajano i ispitano. Ima da pucaju prozori večeras. Čaše neće jer su plastične...
Imamo i malo zagrijavanje prije dočeka,a za logistiku cu se pobrinut kasnije. Pršut,sir,vrancuska salata i te šeme. Znate da prazna vreća ne stoji uspravno jelte...
Eto,moguće je da će ovaj post biti posljednji od mene u ovoj godini,pa vas pozdravljem u želji da se dobro zabavite i da vam iduća 2010 godina bude 1000 puta bolja od ove kojoj se približio kraj. Puno zdravlja,sreće,para i ljubavi želim svima!!! Toliko od mene,pa se čujemo dogodine! Curamaa dečkima
Pozdrav!
Vaš Smuchac.
Bog te mazo,ko da oproštajno pismo pišem...
Ajd bok!![]()
Bookmarks