ja bi na tvom mjestu maknuo kabel DVB-t prijamnik i zamijenio ga sa onim os satelitske.
A što se snimanja tice, ukoliko ti je teško prespajat kabel, kupi splitter, 2 to 1. Imas gumb A-B sa kojim odaberes oces li snimati sa DVB-t-a ili satelitske (DVB-s).
PS: koji to imaš dvd recodrer kad ima smao 1 ulaz? moj ih ima 3 scart, 1 cinch, 1 iLink. sveukupno 5.
Nepitaj kako je to sve spojeno, imam TV printer (kopira sliku sa TV-a i printa ju) spojenu na cinch (i cinch out), VHS od kojeg izlaz ide na ulaz DVD recorder, DVD player od kojeg ide na ulaz DVD recorder, satelitska na 3-ci ulaz u DVD recorder, kamera na iLink, a eksperimentalni uređaji idu na cinch. Imam kablovsku, a VHS ima tuner, tako da može DVD recorder snimati putem VHS-a TV.
i to sve ide jednim scartom na TV, a drugi scart je DVB-t uređaj (eksperimentalni, samo za probu dekodiranih kartica i PCMCIA kartica), a još jedan, DVB-t sa HDD-om neki novi model je spojen na VHS na ulaz.
donedavno je išlo sve preko DVB-s prijamnika, al je zastario pa ide ovako.
PS: ja sam inace maher što se A&V tice. I u autu imam po 3-5 LCD ekrana, u svih 10 autiju.

Odgovori uz citat

Bookmarks