Svima sve najbolje povodom Božićnih blagdana te nadolazeće Nove godine
Ponavljam
Da li postoje neki tečajevi koji donose ECTS bodove? Područje nije bitno...
jutro evo bio na kavi, sad dosao kuci.
sad moram naci koja mi app sisa bateriju na iphonu za dan ju je potrosilo nesto, jucer instalirao nekih aplikacija i sinoc vec baterija mrtva.
usput jel se kome to dogadjalo??
Svima sve najbolje povodom Božićnih blagdana te nadolazeće Nove godine
Ponavljam
Da li postoje neki tečajevi koji donose ECTS bodove? Područje nije bitno...
Opet se sinoć urokali ko zmije. Spavao sam u jednoj hladnoj sobi pod jednom tankom dekicom,i smrzo se ko peezda. Svasta sam miješao pa me glava ubijala,a u 7 me probudio sluzbeni mob pa sam morao hitno u akciju. Doso doma u 10 i odspavao do 17 sati,pa oso pogledat finale na turnir gdje sam do neki dan igrao (ispali smo),i osvojio jednu nagradu na nagradnoj igri. Električnu napravu za pravljenje soka od limuna,naranči i sl....![]()
mašina za rajtanje?
ugl, otrijeznil se napokon :O neču videti alkohol iduča 3 dana!
osim pive!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pivo je živežna namirnica![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Proučavam ovaj novi mob
Malo mu je bljeskalica prejaka..
Uff koliko novosti, sve mi je nekak drugačije, već sam se polako priviknuo na TS, ali treba još učiti![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
odo pogledat Top Gear [14x06] i u krpe
dobar grah daleko se čuje
možeš me ye... a ja bio uvjeren u suprotno
HC4L
Za ozbiljno, znam da su neki uvjereni u to. Koliko sam ja informiran to je više bio mrkentiški trik, po kojem su se prehrambeni proizvod smijeli reklamirati, a alkohol ne (nekada). Te iz tog razloga su sve naveli kao to da je piva prehrambeni produkt, tako ga svrstavali zbog reklame.
HC4L
Ostavljam vas u raspravama bitnim za čovječanstvo
Laku noć![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
..a marketing je alfa i omega doba u kojem zivimo, sou...
bolje da vjerujemo da je piva prehrambeni proizvod nego da ti redbull daje krila, da uz one tablete za jetru (skjuzmi zaboravih im ime, reklama s bakicom) mos zderat pomfri i odojka u anormnim kolicinama i sve to istopit next day s reduktilom od herbafasta. ou hel jeah
žorži, de bežis, stay, danas sutra ces ovu istu stvar morati rasclanjivati potomcima. piva, covjece, piiiivaaaa
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
marketing je za ofce ^^
e, pa ofco![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
:O oh my....why??![]()
wrong
kaze se
meeeeeeeeeeeeeeeeeeh
Piva? ko spominje pivu?![]()
luna
al žmiče zadnje kapi.
ak os jos, e pa onda i donesi![]()
Pih, pa odavno je poznato da je pivo zamjena za kruh. Stvar je samo u pravilnom doziranju.
OT: uzivam u domacoj orehovaci sto mi mama poklonila za Bozic. AWESOME!
@Mario92,
A ti si kao dobio neku nagradu, bilo bi u redu da bar platis rundu, jel...![]()
Bilo bi lijepo vidjeti coviijeka, kupi pivu, majonezu, kečap i salamu. Sjedne si on lijepo na klupu, malo frkne majoneze, kečapa i salame u pivu, protrese (idiot, trese pivu XD) i pije i pije... Znaci bas i nije neka zamijena za kruh, elda?![]()
One day, sky went blue...
Raskopao pola auta u svrhu provlacenja kablova za muziku,i sve je proslo u najboljem redu. Ima jos dosta posla,al to sve ide sporo jer sam loš s vremenom...
Sad malo obilazim net,pa onda na kavu...![]()
Bookmarks