Pa normalno da se cestita(barem tako mislim xD)
OT: Igram se na iPodu![]()
Nisam nešto od volje.
Idem pogledati film na HTV1 (Abraham) i kasnije se spremiti za ponoćku.
HC4L
Pa normalno da se cestita(barem tako mislim xD)
OT: Igram se na iPodu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Lega me zamolio da mu skinem malo tamburica jer njemu spor net i ne snađe se gdje da nađe albuma.
A ja luđo skinuo mu već 3GB ima da poludi od sreće kada vidi!
Ako nekome ista želja evo jedan dobar LINK![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Sretan vam Božić, forumaši!
Šteta samo da nije pravi bijeli ugođaj.
Україна
Došao s polnoćke, najeo se- odo spavati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Meri krisms end hepi nju jir! xD Sretan boš'ć svim' i ak' Bog da imal' bute pun' para![]()
One day, sky went blue...
Jutro svima.. Sretan Božić (i u ovoj temi)
Koji Božić, mogli smo se ko Australci obuć u one crvene kapice i bacit u more na kupanje.. nema zime..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ustao u 11 umjesto u planiranih 08:00. Danas mi pocelo dezurstvo,al me kolega mijenjao jer sam ja spavao. Inace,zaspao sam oko 05:15 pa nisam nesto druzeljubiv....![]()
otrijeznil se, obavil božični ručak, razne cuge kave pive, bombu osječkog na parkingu, pojel sve kaj je bilo na stolu, sprečestital se na sve krajeve.....ufffff
čilam, slušam iron horse - fade to bluegrass, ***** po rubikovoj kocki. za 2 vure si idem podrobiti još 276000 sivih stanica...
e da...sve najbolje za božić!!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Gledao Avatar u kinu u 3d. Sjajan film![]()
Україна
Jutro
Gledam film dok mi ne dođu gosti- koje ne volim
Mario- čestitam
Naravno, bilo bi mi draže da sam ja dobio...![]()
Ali, mislim da si zaslužio![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hvala georgy!
Ovo je super dar za Božić, baš super![]()
![]()
![]()
kuj to? kuj sam propustila?? kuj treb cestitati?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ovo
Ja sam mislio da ćeš HD dobiti, ali i ovo je super (s obzirom koliko si platio mobitel).
(opet) Pogledao Fight club- odličan film![]()
Uspiješno postavio BootScreen od NexusOne na svoj Hero.
...usput čitam Wikipediju i malo mrdam po Heru, odnosno igranje sa BootScreen-om od NexusOne i postavljanje istog.
Što bi izgledalo ovako:
HC4L
Fora bootscreen.
Ja sam uspio staviti offline kartu Zagreba u Maps, ali ovaj puta satelit + obična mapa na svoj mobitel![]()
Malo surfam po netu...
georgy daj dolazi na MSN, trebam te neš pitat..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Kviz Želim ovaj mob ide dalje, jer slijede nove nagrade, koje ćemo podijeliti 25. siječnja. Jedna od nagrada je Sony Ericsson Satio.
Do tada ispunjavajte kviz i obavezno ostavljajte svoje komentare na najvećem forumu o mobitelima - cafe.mobil.hr, te pozivajte i svoje prijatelje da sudjeluju u kvizu.
Postano danas...
Ne kužim...![]()
http://www.ulovi.hr/
Gledam kako zarađuju novce na naivnoj raji
i ljudi nisu svijesni da kao pojedinci nisu im važni
nego kao grupa koja jebeno klika za 1kunu dižući 0.08kuna
svaki klik a gazde stranice zarađuju više nego četri puta
(malo sam i rekao)
nego što košta taj aukcijski predmet!
Nemojte se dati naveslati na takve masovne prevare!
Ipak svaka čast tome koji je osmislio i napravio ovu stranicu za "štampanje keša"!
Kako stari kažu: "Ovca je ovca ma koliko pastira promjenila!"
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Da...
Profitira jedino onaj koji pobjedi u aukciji.
Ostali dobrano gube.
Ah, isto kao i oni kunolovci i gluposti.
Makar, i ovdje varaju- ima par botova koji stalno podižu cijene.
Čak i ako nitko drugi nije u aukciji, sekunda do isteka aukcije- i tip sam sebi digne cijenu...Ma, nijeeeee bot....
Odo spavati![]()
Bookmarks