Watchmen
S jedne strane se čini kao loš film ,ali nakon dužeg gledanja postaje vrlo intrigantan. Dijalozi koji vode heroji se čini pomalo nerealni ,ali opet je zabavno za pogledati ,a glazba je definitivno za 10.
8\10
The Marine 2
Bez puno razmišljanja najgori film koji sam gledao ove godine.Trećerazredno sranje u stilu Ramba!
1/10
Watchmen
S jedne strane se čini kao loš film ,ali nakon dužeg gledanja postaje vrlo intrigantan. Dijalozi koji vode heroji se čini pomalo nerealni ,ali opet je zabavno za pogledati ,a glazba je definitivno za 10.
8\10
nerealni dijalozi superheroja??
nekaj mi ne stima u toj recenici![]()
Zadnji uredio smogovac : 28-12-2009 u 11:44
zanima me da li se isplati gledati avatar u 3d tj jel se isplati ispljunuti 50 kuna za to?
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
naravno da se isplati..neces pozaliti..samo odi![]()
Law abiding citizen - 9/10
Jedan od boljih filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme, vrlo dobar scenarij, jedino završetak... Al za svaku pohvalu i obavezno pogledati!
Inglorius basterds - 9/10
Nikad nisam ovakav kraj završio. Je*en Tarantino, Brad Pitt možda i za oskara![]()
Zadnji uredio mbusic : 11-01-2010 u 12:29
Paranormal activity 10/10
film je rađen kao dokumentarac...
mene je osvojio, nisam neki ljubitelj horora, ali mi se film stvarno svidi...
kolko sam skužio po kraju, film je napravljen prema istinitom događaju, i korištene su snimke koje su likovi snimili...
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
avatar - gledala ga 2x...u normalnoj i 3d verziji...odlican oba puta10/10
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Za sve koji idu gledat u cinestar, a nemaju rezervaciju, ne piše vam se dobro. Ulaznice su bile rasprodane do zadnjeg mjesta
U čemu je fora s tim Avatarom? Zašto su ljudi toliko oduševljeni? Kolektivn-a/-o _______.
hahahah..kaj si ljubomoran ili kaj?
film je izuzetan..tako jednostavan,pun kliseja,a svj. heben..
đejms kamerun je bog,nema sumnje![]()
e pa eto jedne koja nije bila odusevljena filmom! avatarom, jel.
iako sam ga gledala u 2d, efekti jesu dobri, stvarno dobri, nije u tome problem (iako su me na fejsu prcali da sam ga morala gledati u 3d pa onda ne bih imala prigovora, rajt) nego meni je prica tako bezveze.. nisu to kliseji, to je stvarno jadno obradjena prica! zapravo ima toliko lufta, tako se fino mogao poigrati s pricom i film bi zasita bio yeben, a ovak je samo.. efekt na efekt pa na efekt.
bas kako iks kaze, eye candy.. one bojice i tak to..
i ruzni su mi oni plavi. jbg, plitka sam, iskvarena i ruzni su mi (nit bih ih u krevet odvukla a nit bih ih za kucnog ljubimca uzelasmeagle je recimo ruzan, ali je toliko sladak, njega bih si uzela da mi citavo vrijeme trckara naokolo i urla maj prešs. ove tu plave ne bih. jednostavno su ugly
)
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Haha LaLuna super si to opisala..
Untraceable
Psihološki triler sa Diane Lane u naslovnoj ulozi.Priča o hakeru ubojici koji uživo preko interneta muči i ubija žrtve.Neloš film sa nekim originalnim detaljima...
6/10
Unatoč vrhunskim specijalnim efektima baš me i nije oduševio.Priča je šuplja i već viđena,što je i problem većine Cameronovih filmova.
Ipak zbog toga što je zaista neobičan i vrhunski odrađen dobija prolaznu ocjenu.
7/10
Ja neznam koja je to fora kad ekipa kaže "već probavljena tema"!? Pa ne mora biti neka nova neviđena tema...bitno kako je film napravljen i jel zanimljiv!
I westerni su svi na istu foru...jedan pravedan protiv bogatih moćnika pa ih pobjedi!
Moj omiljeni "Hard Target" s Van Dammeom plitka tema bogatih zgubidana koji neznaju gdje s parama pa ganjaju siromahe za zabavu dok se na Claudea ne namjere)
Ali su scene vrhunske od početne krimi radnje/istrage do finalne pucačine i fajta! Petica za John Woo-a![]()
Pa, ako ti je već poznata tema, a prožvakana je na sve moguće načine- teško da će ti biti zanimljiv, pošto možeš pretpostaviti (i vrlo vjerojatno) pogoditi rasplet...Ja neznam koja je to fora kad ekipa kaže "već probavljena tema"!? Pa ne mora biti neka nova neviđena tema...bitno kako je film napravljen i jel zanimljiv!
Ja ne znam puno filmova koji su mi dobri, a obrađuju "prožvakanu" temu...
Ali, znam koji mi nisu dobri, oni filmovi katastrofe...
Vidio sam neku sliku kao parodiju na njih- ali je ne mogu naći...
Uglavnom, svi (dobro, 99%) tih filmova ima identičnu radnju, eventualno zamijeniš glumce i vrstu katastrofe- gledao sam najmanje 3 filma katastrofe sa identičnom radnjom (makar, ne bih isključio ni da sam gledao isti film, pošto ne puštaju ništa novo na telki).
Usput, isplati li se gledati Avatara u 3D ili je i u 2D isto ok?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
muz i ja smo bas htjeli u 2d, doduse, ja iovak ionak nosim naocale pa nit ne znam kak bih onda gledala 3d. ne znam ti ja.. vecina ekipe kaze da je u 3d saaaaaavrseno zbog dubine prostora, blabla, jaci dozivljaj efekata, ali sam i cula s par strana da ce gledati obavezno i u 2d zato sto one naocale malo "ubiju" boje, a film je prepun boja. sad si procijeni sam.. obzirom da je vecina filma efekt na efekt (kao sto i napisah) vjerojatno se isplati 3d. pa cak i ako je 20 kn skuplje od 2dvelim, meni su efekti i bez 3d bili stunning, al mnogo ljudi mi je reklo da se opce ne isplati gledat u 2d.. a kaj, 100 ljudi 200 ociju, 100 zena 200 sisa
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
nisi bas jedina koja nije odusevljena filmom, nemoj se umislit
a gledaj, ja sam gledao 3d i vidio sam efekte a moja dijagnoza je daltonist, dioptrija na lijevom oku +8,00, na desnom 0,00, u biti vidim skoro samo na desno oko... bez lece i naocala, tako da vjerujem da neces imati problema
p.s. tko zna kakve bi efekte vidio da normalno vidim...![]()
cvita
a cekaj nosis lece ili naocale? jer ja sada moram nositi naocale (problemi s lecama) pa mi nije bas jasno kak to funkcionira, kaj, natefterim te 3d naocale na svoje naocale?
s tim da sam ja u debelom minusu sto se dioptrije tice, na oba oka, i nema teoretske da ista vidim bez pomagala![]()
Ček ček ček, kaj se može gledati i "s jednim okom"?
Ja ne vidim dobro na desno oko, nikakve cvikse niti leće ne mogu pomoći. Gledao sam doma
na Youtubeu neke 3d filmove i meni je sve crveno bilo. Plavu nisam niti vidio.
Bookmarks