jel netko zna koliko traje master reset na C902??? naime uprao sam master reset i traje mi vec cca. 10 minuta, a na mobitelu ima nekih 100 brojeva i 50-ak MB zauzete memorije...
molim odgovor hitno!!!
Izvadi bateriju, ostavi je vani pol minute-minutu, vrati nazad. Probaj upalit. Ako se upali, napravi ponovo master reset. Ako ne... probaj opet? Nemam drugih ideja.
U svakom slucaju, master reset ne bi smio toliko trajati.
nakon vađenja baterije mob se poceo paliti ali odjednom se ugasi kad prikaze onaj SE-ov znak pa sam ga flashao i sad radi odlično...
btw. malo sam gledao po net-u i ima dosta slucajeva gdje se mob nije htio upaliti nakon master reseta bas kod c902...
Pozdrav svima,
imam jedan problema s nalazenjem direktorija OTHER. Spjoio sam mobitel na komp, i prebacio sam par .jar u dirkektorij OTHER. Na mobitelu ne mogu naci taj other da extractam te .jar tj. installiram.
Instaliravam SE PC Suite, nadam se da cu s njim moci prebacivati, jer ne mogu naci taj .other. Da ima direktorij .games bacio bi ga u njemu, ali ne mogu naci ovako nista.
Vjerojatno je to glupo pitanje, ali nisam imao SE, pa sam poprilicno nov u tome. btw, stavio sam preko SEUS novi software (52mb lol), i imam feeling da mi je malo i ubrzao rad mobitela![]()
Hvala. Stvarno sam pretrazio, evo instaliravam. Hvala ti lijepadodao sam te bio na MSN, pa kada budes online acceptaj
btw ima neki nacin da pojacam tonove? za zvuk prvo mi ton krece jako slabo pa se pojacava, i onda dodje do maximuma..ima neki nacin da se stavi da krene s maximumom odmah?
Zadnji uredio ravilov : 24-12-2009 u 23:23 Razlog: koristi gumb EDIT!
@X-Plosiv,
A cemu je bila potrebna nova tema?![]()
Ispricavam se
Jesam, sredio sve. Mislio sam da je bila jedna opcija turned ON, a bila je off. Kliknuo sam cini se pogresna tipka, prebacivanje s drugog mobitela na SE mi je bilo malo zbunjujuce, dosta cesto sam izlazio iz opcijano nakon pipkanja cijelu noc, sada radi ok i naviknuo sam se
Sto se tice mojeg misljenja o mobitelu, jako mi se svidja, dobar je, robustan i cvrst, a to mi je najvaznije kod mobitela. Samo izvlacenje kamere mi se dosta svidja, iako jos nisam testirao kameru vani..to budem ovih dana pa bacim par slikica
edit:
da pitam, je stavljao netko flash teme na c902 koristeci ovaj link. Jer me zanima, ako bi ja stavio te teme, da mi na kraju ako se ista desi mobitelu dok imam garanciju, da mi ne kaze u tele2 da mi ne zele popraviti ga posto sam stavljao flash teme
edit 2:
evo dvije slike
1.
Slikana je bez ikakve modifikacije, znaci samo otvorio kameru, nisam podesavao kontrast niti nista, i slikao. jos je svijetla zato sto sunce direktno udarara u kameru, tj. u prozor s kojeg sam slikao.
klik na sliku da se poveca
2.
Istu ovu sliku sam otvorio u PhotoDJ (u mobitelu ima program), i samo podesio kontrast/brightness.
Da sam samo prvi put isao podesiti opcije prije slikanja (uzme cca 10-20sec), ispalo bi ovako, ako ne i bolje, posto se jos nisam igrao uopce s kamerom
budem postavio jos slika narednih par dana
Zadnji uredio ravilov : 25-12-2009 u 13:50
može li mi netko reći jeli SE c902 brendiran i jel kodiran u tele2 ponudi kad ga uzmem na pretplatu?
Koliko ja znam, TELE2 ne brandira mobitele.
Za zakljucavanje ne znam.
Postovanje, posjedujem SE C902 nekih 1-2mj i dosta je spor (narucito kada nesto trazim ili "prckam" po meniu).
Trenutno je na njemu software (R3EG004 prg12048945_TMOBILE_AO R3EG004), do sad jos nisam nikad mjenjao software pa ako mi netko moze preporuciti gdje ima i koju da verziju skinem da dobijem malo na brzini, ostalo mi nije toliko bitno i dali je (A2 Uploader) dobar za izmjenu softwera?
Hvala!
AFAIK, A2uploader ne da je dobar, nego ti je to i jedini izbor, osim naravno SEUS-a.
Postoji vec tema za DB3150 modding, ovo nije prava tema za ovakve rasprave. Pogledaj tamo.
Sjeo sam na mobitel a u džepu ključevi i puklo je staklo. Radi onaj šugavi touch od onog najsporijeg fotoaparata svih vremena, sve je ok sa mobitelom ali me smeta ta pukotina (po cijeloj visini ekrana).
Dali se može to zamjeniti, koliko bi to koštalo itd
Ako je samo vanjska plastika (ekran normalno radi) onda pretpostavljam da mozes promijeniti maskicu tj. kučište (ili samo prednji dio maskice).
Treba mi pomoc...kako da formatiram sonny ericson c 902 i instaliram novi softver. Kada ga upalim, upali se ali odmah se iskljuci ili pise da ubacim sim. Tako da ako iko zna kako da to uradim....plsss pomozitee
flashaj ga sa SEUS-om..
Da li bi mogao to malo detaljnije da mi objasnis ako je ikako moguce?????
1) ne treba nova tema za ovo
2) koristi pretrazivanje ili bar pogledaj superthread, sve je vec objasnjeno
3) za ubuduce, OBAVEZNO procitaj pravila o naslovima tema
Bookmarks