...Osijek, Pula...
Ajmo napraviti popis lokacija gdje je ukinut roaming Tele2 korisnika u T-mobile mreži!
Zagreb, Zadar...
Nastavite niz!
...Osijek, Pula...
Karlovac, ali djelomično. U pojedinim dijelovima grada još radi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
jutros bio u st...tamo radi romaing preko t-mobila....
U Zadru kade ide ručno odabrati T-mobile iz prve napiše "zabranjena mreža", a onda iz drugog pokušaja ipak prebaci. Kao da nisu u potpunosti isključili roaming nego prelazak u njega su nečim otežali!?
Moguče da ne može 3G, pa onda pokuša 2G. Ja u Splitu uopće ne vidim T-mobile 3G mrežu.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Evo ni u Splitu nema više roaminga. Svršija je kurbin pir.
Ovo potvrdjujem, bice sranja sada sa signalom![]()
Nema ni u Rijeci; a tele2 je za*urac sa signalom, u centru grada nema signala... ono svako tolko me izbaci, stvarno su jadni, oce vretit roaming ili...?
Zadnji uredio disco : 21-12-2009 u 23:39
Evo da i ja javim, danas cijeli dan nema signala u samom središtu Rijeke! Ovo je za popizdit!!!
Kako mislite to? nema signala uopce ili ga nema u nekom zatvorenom prostoru?
Ma nema ga mrki pokrivenost tele2 je grozna, bila je milina dok smo se mogli kacit na t-mobile.... Vjerovatno je kod vas u zg okej al Rijeka nije bas selo, 3. najveci grad u HR a signala nigdje ko da zivimo u kamenom dobu... lose lose, ako ne rjese ovo s roamingom ili svojim signalom odo ja na paradajz.
Užasnan je signal u RI. Kao na počecima VIP-a, kad sam kupio Nokiu 3310![]()
Ja u Puli imam izvrstan signal s Tele2Mislim da sam zadnji put imao problema jedan dan prije cca 1g
![]()
Pa traju ti tehnicki problemi otkad je tele2 dosao, ja ga imam od prvog dana.
Znaci vraca se roaming?
KARLOVAC, ne mogu se više spojiti na t-mobile signal.
Tele2 signal je poprilično dobar.
U kojem si dijelu Karlovca? Luščić, Grabrik i prema Duga Resi nema Tele 2 signala skoro pola godine.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Na Drežniku sam. Još do prije par tjedana sam se mogao spojiti na T-mobile, danas probao i više ne ide.
Bookmarks