Doso s stolnog tenisa. Frend provalio "spolni penis"
Nisam doso s ovog drugog,vec s ovog prvog (da ne bi bilo zabune).
Idem pred telku u krevet pa dokle stignem...![]()
Doso s stolnog tenisa. Frend provalio "spolni penis"
Nisam doso s ovog drugog,vec s ovog prvog (da ne bi bilo zabune).
Idem pred telku u krevet pa dokle stignem...![]()
vi koji visite na fejsu - jel normalno da prilikom uploada videa stalno ide ono dole conecting blabla done, al da se video svejedno dize?? vidim da mi promet ide, al ne vidm nikakav progress bar na tom fejsu.. pa ne znam jel se video uploada ili kaj?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Video upload je uvijek tricky stvar. Procijeni koliko s tvojom konekcijom moze trajati upload (dakle uzmi u obzir brzinu uploada, ne downloada!) i pricekaj otprilike toliko plus jos malo. Ako se ne uploada, imas problem.
Sjecam se da je i meni bilo relativno neinteraktivan taj upload, ali eto na kraju je uspjelo.
Kupio burazu poklon.
Tražim korisne načine za trošiti vrijeme do škole...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jedno slovo: N
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma, to neću.
Kad se uživim, teško mi je ugasiti
Mislim si, sad ću preći, sad znam kako...
Odo gledati Mythbusters ili tako nešto.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
uploadam jedan video vec citavu vjecnost.. pa kolko treba da se 45 megi digne na onoj te komovoj najnizoj brzini?! luda sam vec..
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
skidam sve potrebno za Sygic McGuider
pa da instaliram i tu navigaciju na mob...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
.... ja imam od doma!
nja-nja -nja-njaaaa-nja
Malo vas zezam.![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
George Eliot
njanja
uploadah na kraju krajeva
nu vam ak vas zanima
hint: pogledajte coldplayev spot na tu stvar pa ce vam reverse bit jasan![]()
George Eliot
@Luna,
Znaci jos se nisi zasitila te pjesme od Coldplaya?
BTW jel tvoja i montaza ili samo "obrtanje"?
U svakom slucaju, very nice!
Also, wow, Luna s prirodnom farbom? To se ne vidja svaki dan...![]()
moje je samo uploadanje
snimatelj montirao..
eh, da, moje je bilo i konvertiranje, tak da je ovo losije od originala.. al original ima prek 200 megi, go figure kad bih to uploadala
farbom?! :stupid: ?
al i dalje ne kuzim to s kosom..
van mor
Zadnji uredio La_LuNa : 22-12-2009 u 19:25
Lol, ma bravo, znaci tako se prema susjedima ponasa? xD tak i moja teta jedno vrijehe.. ah... XD
Inace, imam flat na iskonu od sad, i internet proradil nije se htel upalit router :confuzed:
One day, sky went blue...
Došao iz škole- 4.07, lijepo
Se smije sudjelovati u više onih nagradnih igara- "Želim ovaj xxxxxxxx- ov mob"?![]()
Ma bila je neka slika tebe u mlad(j)im danima, gdje nisi standardno ugljeno-garava...
Ako jos ne kuzis, onda nevermind.![]()
Zadnjih par sekundi je impresivno, uvijek me čudilo kako "krhke" ženice mogu bolje iskapiti čašu od nekih muških i onda im niš!
EDIT: i daj nas nemoj držati u neizvjesnosti, ti to farbaš kosu ili ti je to prirodna "garava" boja!
Meni odgovara, jer više volim brinete, crnke i crvene nego plavuše (ove zadnje mi nekako ne ulijevaju povjerenje jer misle da mi mislimo o njima samo kao plavušama).
George Eliot
pa hebo vas, imate u prvom spotu slike iz djetinjstva, vidite da mi je i tamo kosa dosta tamna. okay, nisam prirodno garava, al sam tamnosmedja. vise nisam. mislim, moja prirodna kosa sada je prosjeda. geni, jbg.
vuki, a nes ti problema iskapit pol casice sampanjca na zdravici.. kuma desno nije nit pila sampanjac nego sok od jabuke jer je tu frisko trudna.
a lol, nakon petog gledanja skuzih, slika s promocije na faksu, da, tamo mi je kosa svjetlija, al to je farba![]()
Zadnji uredio La_LuNa : 22-12-2009 u 20:27
A fak, onda za*eb.
A sta's, desi se i najboljima...![]()
Bookmarks