krenul iz splita, dosel do zadra i hitili me van. neeema dalje, veli djelatnik cesatagledam jezikovu juhu :bljuv: na stanu bez grijanja :turbobljuv:
krenul iz splita, dosel do zadra i hitili me van. neeema dalje, veli djelatnik cesatagledam jezikovu juhu :bljuv: na stanu bez grijanja :turbobljuv:
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Inastalirao nove majkrosoft penđere na IBM ThinkPad R51e koji je dosta star i slabašan,al me zadivio kako je super napravljen i kako sve savršeno radi na njemu.
Idem se nabubat graha...![]()
Zakazali ste...
Ja doso s darivanja krvi,ručao i sad cu odmorit. Pada kiša pa ionako nista pametno ne mogu radit...![]()
Ovdje pada snijeg, ne sjećam se da je pao kako treba još od srednje škole. Samo nek se otopi do sutra, a na dobrom je putu da hoće![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Dakle imam gitaru od sad, nek se zna ^^ pocel od jucer navecer, znam svirat pocetak "Smoke on the water" :O
One day, sky went blue...
Ahahahahahahhahahahhaha
Riječ je o Sagemu my310x, oglas na njuškalurevolucionaran uređaj nastao u laboratorijima vodeće telekomunikacijske multinacionalke frankofonskih zemalja, razvojno ime mu je bilo "scier", što na hrvatskom znači pila.
mnogi ga nazivaju i pretečom iphone-a i tu svaka sličnost prestaje.
osebujan je svojim mogućnostima kao i svojom brzinom.
kao poklon ima neprocjenjivu vrijednost ali u ovo doba recesije mora na bubanj.![]()
![]()
![]()
E, moze pomoc? Ovako, ili link, ili ovdije netko posta, kako god... U biti, imam one SE zvucnike, netrebaju mi, ja prerezo zice na pol (tam de se spaja na mob) i ima 5 zica: crvena, plava, zelena, crna i bakrena. Pokusavam spojit na obican prikljucak koj ide u komp itd... pa da radi na kompu itd... . ali tam ja imam bijelu, crvenu i, bakrenu valjda... Sto sad? Pokusavam nekaj al jednostavno neide, ne prepoznaje ga ni MP4 ni komp ;/
E sad si sve rekao... Kao da SE proizvodi samo jednu jedinu vrstu zvucnika.
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52470
Provozao malu staru peticu. 15 dana nisam pa reko da ju malo ugrijem...
Megy spava i sad je ljut na mene...
Pojeo kesu seven dejs kromosoma i otreso bio aktiv od trešnje...![]()
ja danas otisao kod "majstora" da vidim sta je s autom kad ja ono megy zatrpan u snijeg ne vidi se kad ga nisam udavio,,,
gledam utamicu![]()
Ajd,bar ne voziš...![]()
još jedan dan u areni završio, hvala bogu...
sutra opet...
tatto gotov...
gleda se neki autek...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
LJUDI! Pitam se, je'l ovo istina? http://www.javno.com/hr-profit/javit...00-kuna_284428
Zove me maloprije mama, veli mi ovo da je bilo na telki i posalje SMS sa brojevima (tj. predbrojima), i ja odma u potragu na google. Molim vas, el ovo stvarno istina? Pocinjem vjerovat u to ;/
Uh, još samo sklopove moram ispraviti...
Gledam Transportera 3.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
U školi ispravio matematiku, prolazim i to s 4
Još trebam par predmeta odgovarat za veću ocjenu... sve u svemu, prolazim
Večeras uživancija, preko vikenda malo učit, onda Božić, pa Nova.. ufff obožavam ovo vrijeme![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
kome se u gradu Zagrebu treba javiti sa pritužbom da "grtalice" ne čiste ceste??
Jbemti... ujutro u 7 sati niti jedne ralice na cesti. u 10:30 , cestama i dalje nije prošla niti jedna ralica.
katastrofa...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kako je fora, sve je bijelo.
Samo će mi prestati biti fora kada prestane- pa ću čistiti![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jutro...
Bijela govna padaju....
Imam prozor iza monitora, bolji screensaver nisam mogao nabaviti![]()
Ej ne sječam se kada je i kod mene palo toliko snijega. Evo i Rijeka je pod snijegom kao i zaleđe.
HC4L
Bookmarks