neznam za ove nokie, ali mislim da s c510 nećeš pogriješit
kupujem novi mobitel i neznam što izabrati. u igri su se c510, te nokie 6303 i 3120. nisam baš neki stručnjak, pa je svaka pomoć dobro došla. do sad sam uvijek imao se, pa me zanima dali je na nokia-i moguće zumiranje slika iz galerije kao na se-ima. kamera i nije toliko presudna u odluci.
hvala
neznam za ove nokie, ali mislim da s c510 nećeš pogriješit
Također preporuka za C510.Dobra baterija i najbolja kamera u ovoj usporedbi.
kakav je poklopac kamere kod se-a? dal se brzo rasklima? dali kod nokia postoji mogućnost zumiranja slika iz galerije?
Poklopac kamere na c510 je odličan i kvalitetan...koristim ga i nema problema s njim.
Odličan mob. Preporuka.
Znam da je tema stara više od 3mj. al evo dajem još jedan veliki plus za C510. Kamera je stavka koja me jednostavno oduševila! Slika je kristalno čista (kao i naknadno zoomiranje uslikane fotografije), ekran ne može bit bolji. Auto focus radi ko veliki. Baterija također čista petica. Poruke se pišu brzo (šta mi je jako bitno), senzor rotacije slika radi odlično. I što me još iznenadilo, zvučnik je ekstra jak i bez ikakvih šumova. Jako mi se svidilo i kučište jer mobitel nema nigdje lufta već jako kompaktno leži u ruci. Imam u njemu 2gb memorijsku i otvara slike/muziku bez zastoja!
Eto nakon dugo vremena našao sam mobitel koji će se, nadam se, dugo družiti samnom.
Evo da se ubacim, dvoumim se između C510 i 6303. Uzimao bi u Tele2, razlika 100kn. Bitna je kvaliteta izrade i trajanje baterije. C510 ima bolju kameru (ali to igra veliku ulogu), ali pretpostavljam lošiji ekran (nisam ih usporedio uživo). Ima li kakvih škripanja ili nedostataka poklopca kamere kod C510 nakon nekog vremena korištenja?
Koristim c510 i nedaj da te izgled zavara. Dosta je kvalitetan i ne škripi ništa a poklopac i dalje odlično centriran (doduše nekih 250 puta sam ga otvarao-zatvarao).
Ekran loše pretpostavljaš i više je nego dobar, odlična svjetlost i boje. Uživancija za gledati.
3 dana dobre upotrebe. Računaj 4-5 onako samo pozivi sms. Uzeo sam ga u t-mobileu, nisam stavljao još nikakav noviji update pa možda bi trajala još i više.
Za sad mi i ovako ok.
Ma 5 dana traje bez brige,kao i kod većine SonyEricssona![]()
To majstore. Pohvali se bar s dojmovima i jel barem preporuka ok bila![]()
Ah, to ti zaboravih reći jedino da su slušalice u banani. Ja sam svoje u smeće bacio jer od k750/k800 koristim. Tu su štedjeli. Al svejedno reklamiraj.
A to....ja nemam tih problema. Onda reklamiraj obavezno. Mislim da ima ono nešto prva dva dana ako nije sve ok zamjene za drugi... bar su mi tako u t-mobilea rekli
Asti care jesi brz...sve si stigo danasTeta te vukla opet, pasao je tebi taj loši zvučnik
kako sad mob radi?
Bookmarks