...jesi po ovome hackirao: [Tutorial] Dobivanje certifikata, potpisivanje aplikacija i hakiranje mobitela
...ukoliko ga hackiraš na taj način ne trebaš potpisivati svaku aplikaciju zasebno nego onda samo instaliraš - bez zavrzlama...
Pozdrav svima. Evo prije tjedan dana kupio u tmobile-u 5800XM. I sada bi želio staviti neke igre na nju (tipa npr. worms world party). Koliko sam shvatio sve što je crackirano netreba potpisivati a sve što nije treba mi certificat i key sa opda. OK... dobio sam na opda novi certificat i key i program koji potipisuje pomoću toga aplikacije koje treba potpisati, ali i dalje ne razumijem žašto programi ne rade. Probao sam potpisati na pc-u i kao dobijem file koji je potpisan i kada ga kopiram na mob kaže mi expired certificate? Što ja radim sa tim certifikatom i ključem????? jel to treba presnimiti na mob??? Ne razumijem. Molim pomoć.
...jesi po ovome hackirao: [Tutorial] Dobivanje certifikata, potpisivanje aplikacija i hakiranje mobitela
...ukoliko ga hackiraš na taj način ne trebaš potpisivati svaku aplikaciju zasebno nego onda samo instaliraš - bez zavrzlama...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 16-12-2009 u 22:24 Razlog: Ispravak - napisao CRACKIRATI umjesto HACKIRATI - ispravak obavljen zahvaljujući MrBlc
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Krivo. To je hackiranje, a ne crackiranje. Crackirane programe u pravilu treba potpisati certifikatom (ako mob nije hackiran), dok one koji nisu mijenjani (orginalni, besplati i free trial) ne treba potpisivat.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ok...thx...a jel mi nakon hackiranja ostaje u mobu recimo garmin koji me instaliran i kontakti u imeniku?
I što će mi onda certifikat i ključ sa opda?
Zadnji uredio Fis12 : 16-12-2009 u 20:39
http://cer.opda.cn/en/ - ista šema ko na ovom gore linku samo što je ova stranica na engleskom i ja mislim da nemože bit jednostavnije
meego
Bookmarks