cuo sam za neki program kojim se to navodno moze napraviti, bilo je to dosta davno, u vrijeme kad se pojavio n95, ali da me ubijes ne mogu se sjetiti kako se program zvao
probaj guglati
bok ovo mi je prvi post i trebam pomoc a ovakva stvar me muci:
imam dva moba Nokiu e61i i nokiu 6650 fold.
na oba sam uspjesno instalirao Garmin Mobile XT 5.00.50 + adria route 2.30 radi na oba mobitela, svjestan sam da 6650 fold ima u sebi ugradjeni gps prijemnik i da se ona automatski spoji na satelit i sve radi super, ali ima dosta mali ekran za razliku od e61i. Znam da e61i nema u sebi ugradjen gps prijemnik ali da to nekako moze ici preko bluetootha. Pa me zanima, jel mogu ja postici da mi garmin xt navigacija na nokiji e61i radi na neku "fintu" preko nokie 6650 fold ili na bilo koji nacin?
Ako da kako da to podesim, jer bi mi bilo fora da mi funkcionira navigacija na e61i jer ima ogroman ekran.
HVALA
Zadnji uredio Ico : 11-12-2009 u 10:03
cuo sam za neki program kojim se to navodno moze napraviti, bilo je to dosta davno, u vrijeme kad se pojavio n95, ali da me ubijes ne mogu se sjetiti kako se program zvao
probaj guglati
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
hm..postoji nešto tipa external gps program, to sam koristio kada sam imao garmin mobile pc, pa sam sa nokije uzimao gps signal preko bluetootha...možda bi to čak bilo izvedivo s tim programom, sa fold nokijom pokreneš taj program on nađe satelit i ima ispod connection i on traži uređaje, uključiš BT na e61 i trebalo bi šljakat...onda na e61 uđeš u garmin i podesiš na BLUETOOTH reciver
:::::chuck noriss jedini posjeduje originalnu n95 8gb sa utorom za memorijsku:::::
mislim da nikako nećeš to moći postići
lakše je dati 200-300 kn za BT GPS reciver, spojiš ga sa E61i i "vozi"
ovako, mislim da bi bilo previše slanja podataka sa moba na mob... jer kad se voziš, lokacija ti se mijenja, a ni neznam kako se mogu poslati GPS podaci sa moba na mob...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
skinuo sam taj programcic, ali nista ne mogu s njim, kopiram ga na karticu od moba ali nista ne mogu intalirati niti pokrenuti...
jel ima neki protokol za instalaciju ili?
u tom sto sam skinuo ima puno fajlica, ali ni jedan nije extenzije .sys
To je java program, otvori ga sa defaultnim file managerom, ne xploreom. Ili ga još jednostavnije instaliraj preko PC suitea.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks