i pretplata i bonovi..."besplatno" se odnosi na to da ti daju 25 kuna poziva prema svim mrežama, besplatno. To je nekih 50min razgovora
Opazio sam reklamu koja je obecala uvjete iz naslova za nove korisnike. Ne znam da li se radi o prepaidu ili pretplati? Ima li tko vise info?
i pretplata i bonovi..."besplatno" se odnosi na to da ti daju 25 kuna poziva prema svim mrežama, besplatno. To je nekih 50min razgovora
jel to vrijedi za prijenos broja ili samo uz kupnju novog?
Vrijedi i za prijenos broja
Moram potpisati pretplatu na dvije godine da bi 12 mjeseci dobijao 25kn popusta a ostlih 12 mjeseci se misli.
Stvarno ispada da je bolje biti na karticama nego na pretplati.
s obzirom da jos uvijek nemaju nekakvu data ponudu... odo ja na Vip, zasto?
Zato jer u Easy tarifi, jer za 150(91+30Mobile surf + 30 dodatno pozivi i SMS) kn ja mogu potrosit 210 kn na poruke i pozive, i jos imam 200 mb za surfanje
A u tele2 ua 150 kn mogu samo malo vise poruka poslat a ne mogu normalno surfat....
I da, u Easy to vrijedi 22 mj, znaci cijelu ugovornu obavezu -2 mjeseca, a tele nudi samo slijedece godine...
Nadam se da ovo nije offtiopic, samo sam htio usporedit ove Promo ponude, hvala![]()
Neprofesionalno sa strane tele2.
Em moram nadoplatiti bonom od 50 kn, em pozivi po 0,49 kn se aktiviraju tek nadoplatom bona od 100 kn.
Ako je to sve kaj misle poklonit za božić onda stvarno jadno... Makar ni kod drugih nije niš bolje... Od kad ih je jadranka stisnula nema baš nekih super akcija i ponuda...![]()
knock out 0.49 vip easy 0.91
sms 0.29 vip 0.4
potrosnja 90 kn 182 kn..
znaci u mom konkretnom slucaju
potrosim cca 90-120 minuta poziva
200-300 sms
to je u tele2 oko 150 kn...
u vipu
191 kn...al cu ja u vipu platit 100... zbog ove promo akcije... tako da, isplati se
istina, u potrosnji recimo preko 300 poruka i nesto vise razgovora, dode tele2 opet jeftiniji, al ne trosim toliko..
Zadnji uredio kapica : 27-11-2009 u 16:25
Reklama je čista laž i nevjerojatno obmanjivanje korisnika.Nadam se da ih Tele 2 više neće prikazivati jer donosi više štete nego koristi.Do sada su uvijek Vip i T mobile imale takve reklame a sada ih Tele 2 prestiže.![]()
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Da li je moguće iskoristiti ovu pogodnost bez vremenskog vezivanja za ugovor s obzirom da ne bi kupovao novi mobitel već samo prebacio broj na pretplatu (citiram: "Bez kupovine mobilnog telefona, nema ni obaveznog trajnja pretplate.") Ili vrijedi samo ako potpišem ugovor na 24 mjeseca kao što ovdje piše.
a što će ti pretplata ako nemaš firmu koja puno troši? za male korisnike dovoljno je imati telefon na bonove. Prema tome koliko telefoniraš, odaberi operatera, samo se pazi lažnih reklama, jer nitko ti ništa ne daje za ništa!
Sad imaš i Tomato akciju do 31.12. s razgovorima u sve mreže za 29 lipa! Kud ćeš bolje?
A imaju i drugi akcija. Mene samo ljuti kad lažu, kao npr. Tele 2, evo pastam:
Platiš 50 kn evo baš tu lažu, jer ne daješ 50, nego 600 kuna, 50x12mjeseci isto kao i što
Dobiješ 250 kn na Tele2 računu! ali na rate i ukupno tijekom cijele godine i to ako platiš bon od 50 kuna.
Ono što oni daju, ono je u godišnjem iznosu, a ono što ti daješ to navode samo za mjesec dana. E zato Tele-2 fuck off, neću posla s lažovima.
Bookmarks