Lošeeeeeee, jako loše... Nevalja taj playnow plus... Mozes slusat samo na svom uredjaju (i to ako ti je opcija aktivirana) i nemozes ju slat (ni USB, ni BT, NIKAKO). Loš potez t-mobile...![]()
Lošeeeeeee, jako loše... Nevalja taj playnow plus... Mozes slusat samo na svom uredjaju (i to ako ti je opcija aktivirana) i nemozes ju slat (ni USB, ni BT, NIKAKO). Loš potez t-mobile...![]()
One day, sky went blue...
...i nakon što ukineš opciju nemožeš preslušavati muziku koju si skinuo.
i mjesecna pretplata PlayNow od "samo" 39kn!![]()
Da,vip ima music club,besplatno!
Naravno samo na svom uredaju, zato je walkman mobil s slusalicama. Mozes slusat jos s stereozvucnikom. Mislim da ja glavna stvar da gdje god hoces mozes skidati pjesme.
Mozes skinuti puno pjesama ali nakon 6 mjeseca mozes sacuvati 100 i onda svaki mjesec 17.
To ni ja ne razumijem totalno..
Cek... kak sad to? XD el oni misle da cu ja kupit njihov fensi-šmensi-par-soma-KN mobitel, aktivirat PlayNow, 6 mjeseci slusat pjesme i nakon 6 mjeseci sve brisat osim njih 100, a svaki drugi mjesec mogu imat samo 17 pjesama, kad u VIPu ima opcija onaj vipMC, koja je besplatna i netreba fensi-šmensi sve navedeno mob... HELOU?
P.S. Mogubit i ja komican na svoj nacin kad hocu![]()
u vipu je samo mali dio pjesama besplatan, one dobre se naplaćuju valjda nekih 7-8 kn po komadu![]()
Ima jos caka i u vipMC:
U promotivnom razdoblju od 20.05.2009. do 31.12.2009. godine ne plaća se mjesečna naknada za korištenje Vip music club opcije. Po isteku promotivnog razdoblja mjesečna naknada će se naplaćivati sukladno Cjeniku VIPnet d.o.o.
Sve pjesme iz Vip music club ponude zaštićene su ugrađenom zaštitom autorskih prava (DRM) i mogu se preslušati 80 puta. Nakon što Korisnik pokrene ili presluša pjesmu 80 puta ona će se zaključati
Ako dobro cujem...onda vam se bas ne dopada to sve! napocetku ni ja nisam razumela sve! To ide tako, da ako kupis Novi SE (w995,w705 iliw595) onda 14 dana mozes bezplatno koristiti PN! Al ako imas max. 2 godine stari SE onda mozete aktivirati PN kod T-Mobila.
1000 glazbe imas vec napocetku na mob.-u, a posle 6 mjeseci 100 glazbe sta si najvise slusao mozes da sacuvas. Pa posle 17 glazbe mozes sacuvati mjesecno!
ako imate pitanja... ajd...
nemože, mora biti jedan od ova 3 moba (w995,w705 iliw595) jer samo oni podržavaju PN+ (Play Now PLUS). Ovi stariji ili cak noviji uređaji koji nemaju play now plus nego samo play now nemogu se koristiti za Play Now PLUS mogućnost skidanja glazbe od T-mobilea.Al ako imas max. 2 godine stari SE onda mozete aktivirati PN kod T-Mobila.
ja tako znam, da ako imas NE stariji SE od 2 godine da mozes aktivirati PN sa softver refresh-om! hehe![]()
i ja tako znam da se moze koristiti ako nije stariji od 2 godine. ali uz to je potreban softver refresh...
pa tako je!!al da li neko zna jos nesto o PN? ako da neka mi napisee
naprimer moze li se preporuciti drugima preko mob-a glazbe?![]()
Radi se o neogranicenom skidanju glazbe na mobitel...svega je potrebno pretplatit se u T-mobile-u to ti kosta oko 39 kuna ,ali prvih probnih 14 dana je besplatno.
To je prije svega dobro za one koji vole slusat puno glazbe..i prednost je u tome sto bilo gdje bilo kad mozes da je download-ujes...nije ti potreban nikakav kompjuter niti USB...![]()
Sa time da ju nemozes slat, jer je zakljucana, a kada se opcija deaktivira, muzika se SKROZ zakljuca, pa ju ni slusat nemres
Ne kuzim poantu, al uopce, skini si pjesmu sa neta i ožeži! xD
Ove "Glazbene opcije" u t-mobile i VIPu su stvorene za one koji nisu nikada culi za torrente i rapidshare. Naravno i za one koji ne znaju da nitko legalno nece ponuditi neku pjesmu bez zastite i ogranicenja gdje i koliko je slusati (cini mi se da samo takvi i hvale ovo)
Da,lakse mi je aktivirat paket od 100mb i poskidat si mobitelom pjesme koje mos uvjek slusat nego dat 39kn za ovo,cak ispadne i jeftinije
samo to ne razumijem da ako je bezblatan ovaj playnow i imate SE, zasto ne bi isprobali?
mislim da 39 kn nije tako strasna cijena.. meni je konfortno da gdje od hocu, mogu skidati pjesme.
Pa pazi ja isto koristim poneki torrent i ipak smatram da ovo nije losa stvar.Zasto?Jer nije covjek uvijek pored racunara i nije uvijek pored njega USB kablo...ovako ako se negdje u gradu nalazi skine tu pjesmu i poslusa je.Izbor je ogroman i o tome ne treba trosit rijeci.I cisto sumnjam u to da ti kad skines jednu pjesmu, poslije npr. 6 mjeseci da ces je jos uvijek slusat(osim ako ti se izrazito svidi naravno)..a cena je naravno tza nekog visoka a za nekog premala..![]()
Cijena je prihvatljiva onima koji su navikli plaćati pozive 3kn/min.
I ajd molim te navedi par situacija tko to skida muziku s neta u gradu? Rađe investiraj u mob s wifijem pa moš skidat što hoćeš ak si u gradu.
Mislim da je play now zaista jedan blesav i nepotreban luksuz, svatko se može strpiti da dođe doma i skine pjesmu, mislim![]()
nepotrebno.
preskupo i nepotrebno(meni)
@TataMata16
Stvarno ako si osoba koja ce u gradu skidati pjesmu na mobitel ona svaka cast, ali razmisli jos jednom. Za te novce mozes sada uzeti 2 x 100Mb na Simpi i ako ti nije bas frka da skines u gradu pjesmu, spojis mobitel na PC (kao modem) i skines si sa rapidshare 3 albuma (ako je jedan cca. 65Mb) i imas te pjesme stalno za slusati.
Svaka roba pa i ova ima svoga kupca i nema smisla se raspravljati. Nekom je 39 kuna puno, a nekom je nista. Sukladno tome ce se i ponasati svako pojedinacno. Da je "free" onda bi svi koristili i vjerojatno bi eto svi skidali glazbu dok su u gradu i u pokretu. Ovako ce samo oni kojima 39 kuna nije puno. Uostalom radi se o 39 kuna, a ne o 390 kuna![]()
...also known as El'AnDrA...
Bookmarks