meso je važnije od učenja!![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
glete ovo xD
http://www.njuskalo.hr/mobiteli-opre...a-oglas-604819
LoL
zzzzzZ
Gotova ploča za zvučnike...
Malo pomalo napredujem...
Došao iz škole.
2/3 iz sklopova
Eto, xlr, ipak sam nešto skužio![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Trakker 500 opravljen i može na posao.
Odmaram doma napokon bez propuha i hladne radione.
Zadnji uredio VuKi : 07-12-2009 u 21:48
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ma, ni za to, a sad će nam još jedan predmet predavati- nema profesora...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja bi to toplo bojkotirao ili se obratio ravnatelju... s dokazima protiv nje![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da...
Kažemo raski da profesorica (i još koji profesor) piju i osjeti se alkohol u njihovoj blizini (nekima i iz daljine)- "Ah, znam, ali ne mogu protiv svojih kolega.... Samo vi učite i sve će biti dobro..."
Tako da nema smisla ravnatelja išta pitati...
Fak, krepo mi scroll na mišu!
EDIT: nakon malo čišćenja opet radi![]()
Došo iz škole, dobio memorijsku sa servisa, tj. dali mi novu
Odmah sve stavljam na nju, kopiram prvo pjesme, pa slike i videe, onda idem sa hakiranjem softa, pa stavljanje Garmina i ostalih programa...
Ufff, neće baterija izdržat sve ovo
Čeka me duug posao, neda mi se to sve radit, ali imam baš neku želju za tim, nekak sam si baš heppy![]()
Zadnji uredio GT-R : 08-12-2009 u 22:10
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Šta glume ovi sa puštanjem starih partizanskih filmova?![]()
Ode most .....
Al' ću se obrazovat uz Bitku na Neretvi...![]()
Naravno da hoćeš. I to bolje nego uz Antu i Simonicu![]()
Ode i Boško za mostom![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Daj, molim te...
Kakvi Ante i Simona...
Oni koji to gledaju- za njih je prekasno![]()
što sada radim,hehe? pokušavam naći ovdje na forumu link gdje nam dobre duše potpisuju aplikejšn....kopam već pola sata i nemogu naći
Dražene,Kinez ribar je na ulici pronašao gladnog čovjeka koji nije imao ništa na ovom svijetu i nije mu dao ribu,naučio ga je pecati...
Ima ti tutorial kako potpisivat aplikacije pa nađi i sredi sam.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45111
OT:
Bolila me glava danas pa sam prespavao glavobolju.Olić dao gol,i ja zadovoljan...
![]()
Link
Probaj sam napraviti, nije komplicirano.![]()
aj sad malo offa,sorry admini
čitajući sve te postove vezano za potpisivanje....ma jok ima tu 100 čudesa....ne djeluje mi baš tako jednostavno,evo sa ovog linka sam uspio potpisati app https://www.symbiansigned.com/app/pa...ignedOnline.do i full jednostavno
međutim nije raspložen za potpisivanje fajlova sisx nego samo sis
Bookmarks