mislim da ce android sad bit udarna platforma, ovisno, koliko treba microsoftu da zgotovi sedmicu...
ali bit ce jako zanimljivo tamo krajem godine![]()
Kako je početkom tjedna u javnosti procurilo novo predstavljanje Android verzije 2.1. Tako se danas piše o novim HTC Android baziranim uređajima, koji bi trebali biti predstavljeni sljedeće godine.
Radi se o uređajima kodnih imena:
Bahamas, Bravo, DesireC, Dragon, Dream, Espresso, Halo, HeroCT, HeroC, Hero, Huangshan, Incredible, Legend, Liberty, Memphis, Paradise, PassionC, Passion, Sapphire i Supersonic.
svi izvori navode ovaj izvor: AndroidSpin
A isto tako postavlja se pitanje dali možemo očekivati i takav broj Windows Mobile uređaja od strane HTC-a, ako se ide omjerom 1:1 tj. ravnoteže između WM i Android platforme kod HTC-a?
HC4L
mislim da ce android sad bit udarna platforma, ovisno, koliko treba microsoftu da zgotovi sedmicu...
ali bit ce jako zanimljivo tamo krajem godine![]()
Mislim da 7 nece nista spektakularnog donijeti naspram 6,5. Takodjer mislim da su se ljudi vec odavno zasitili win-a sto ce zasigurno rezultirat povecanjem udijela androida na trzistu....sta se mene tice neka jer sta vece konkurencije..... bolje za nas korisnike
Ne zaboravimo da je Nokija najavila ozbiljno bavljenje sa Symbianom i uvodi multitouch.
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=65377
Znam da postoje, nisam ja pisao ovo, samo sam naveo prvotni izvor. Isto tako, kao što je i od prije već najavljen Dragon
HC4L
Bookmarks