dajte link za najnoviji garmin XT za Omniju HD!![]()
Inaće, ne rade ti linkovi.Mi može netko dati link za kartu Austrije i Češke?
dajte link za najnoviji garmin XT za Omniju HD!![]()
Da li je normalno da u glavnom izborniku (Kamo? - Vidi kartu) kad stisnem "Vidi kartu" pokaže mi trenutnu lokaciju i ne mogu pomicati kartu. Samo zoom, pan ne radi?
Kako napraviti rutu ako neznaš adresu, nego da klikneš na karti?
Pitam zato što imam Garmin nuvi i tamo je to vrlo jednostavno, dok na mojoj nokiji 5800 to ne mogu postaviti.
[QUOTE=Adam44;899796]Da li je normalno da u glavnom izborniku (Kamo? - Vidi kartu) kad stisnem "Vidi kartu" pokaže mi trenutnu lokaciju i ne mogu pomicati kartu. Samo zoom, pan ne radi?
QUOTE]
Normalno, i kod mene ista stvar.
Pokazuje li kome na početnom ekranu Garmina plavi upitnik i kad se klika na njega piše: ne mogu pronaći datoteke pomoći.
A ok onda, bitno da navigacija radi kako treba![]()
Koristim GarminMobile XT for Symbian S60 3rd Edition 50050 na 5800 XM
Jel mi neko moze pojasniti koji GPS moram koristiti:
1. Bluetooth GPS
2. Koristi priključeni/ugrađeni GPS ? - Kad koristim taj onda mi javi GPS podpomognut internetom pa me zanima dal mi to skida lovu ?
Dal ja to placam preko mreže ili je sve free ?
Hvala
Zadnji uredio apach : 06-12-2009 u 19:20
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Meni u postavkama nudi -> karta,sustav,izrada rute,prikaz,audio,garmin online,točke blizine,info,vrati zadane postavke !
... evo san malo proučia link... znači triba prvo skinit garmin na pc pa ga prebacit na mob, pa skinit mapsource na pc pa pribacit na mob... ali me zanima triba li još ovaj virtual key ili ne...
... edit: skužia...![]()
Zadnji uredio Rocky_st : 07-12-2009 u 00:02
jel se može na 5800 Navi po onom tutorijalu instalirat i Garmin kao i na običnu 5800 xm uz te nokijine mape koje se već dobiju s njom
Iskreno ne vidim razloga zašto nebi moglo. Sve je to Symbian.
Tako da ćeš moći staviti i Garmin i sve ostale app. pisane za tu verziju Symbian-a.
HC4L
... thx... malo san razmišlja pa bi ipak uzea tu 5800 navi iako će me doć 600kn skuplje... ali u kutiji s njom dobijem oriđiđi auto stalak koji košta oko 350 kn i nema ga za kupit posebno i video in kabel koji je isto biće oko stotinjak kuna i nema ga za kupit posebno, a i malo mi je lipši zbog kromiranog ruba...
.... najbitnije mi je da mogu i garmina šiknit u njega jer koliko san pročita na forumu dosta je bolji od ovih nokijinih mapa, a kupujen ovaj mobitel baš radi navigacije...
Stalak je problematičan zbor formata mobitela i bočnih tipki, ali da vrijedi 600 kn? Video OUT (a ne in) kabel sam ja kupio u lokalnom audio-video shop-u za 15 kn (samo su chinchevi zamiješani, crveni ide u žuti na TV-u, bijeli na crveni, a žuti na bijeli).
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
7. Nakon što ste prebacili custom2.keymap na mem. karticu iskopčajte mobitel sa PC-a. Pokrenite VirtualKey pritisnite Options>Load Mode>Custom Mode 2
Zatim prebacite gore tab Settings na tab Exclude i stisnite Option>Change Mode>Includes
Nakon toga stisnite Options>Add from installed i izaberite Grmin Mobile XT, kada ste ga odabrali stisnite Cancel i Back (kako bi VirtualKey ostao raditi u pozadini).
Meni ovaj dio ne ide. Kad pokrenem virt.key i stisnem options load mode custom mode 2, ne kužim ovaj tab, di to stisnem? imam ponuđeno pod 1. (no) = (rsk) pod 2 (yes) = (lsk) i pod 3. (camera) = (down) samo su malo drugačije ove zagrade i ima još one strelice, neda mih se tražit po tastaturi, na laptopu sam :-)
uglavnom nema ono što piše u tutorijalu "Options>Add from installed"
kako to riješit?
Za verziju 5.00.50 (ili čak 40) ne treba ovaj korak jer podržava TS.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Molim vas, zna netko koji djelovi City Navigatora su za istočnu Europu. Trebao bih zapravo samo Austriju i Češku. Da ne skidam sve.
Bookmarks