Svaka kupovina na aerodromu je ako skupa. To je jedino što znam.
Bok ekipa...
U ponedjeljak ću vjerojatno biti na aerodromu u Beču i htio bi kupiti mp3 ili mob bez poreza i ostalih taksi... Znači kupim ga tamo, raspakiram i stavim u džep
E ono što me zanima je da li je tko bio na tom aerodromu i da li postoji trgovina koja prodaje takve stvarčice?
Na što bi trebao pripaziti? svi savjeti su dobrodošli
HVALAAA![]()
Svaka kupovina na aerodromu je ako skupa. To je jedino što znam.
Bio na Vienna airportu, ali tko će ti ga više znat ima li dučana, ne sječam se više. Pošto je airport podosta velik vjerojatno ima nešto.
Savijet kupi i bježi, mislim neznam što misliš, da te ne carine ili ne. Ne brini se neće te nitko, barem meni do sada nikada nisu.
...a što se tiče ovoga:
neznam kako izvesti, možda ga prijaviti pri izlazu iz austrije, radi povrata poreza, neznam.kupiti mp3 ili mob bez poreza i ostalih taksi
http://www.viennaairport.com/jart/pr...=1202715065269
kaže ovako : Passengers can take advantage of the various offers, from Duty Free, Consumer Electronics, Fashion and Accessoires to trendy Gifts, austrian/viennese Souvenirs and products of daily needs.
...e pitanje je dali ima u tim Duty Free šopovime elektronike i kakve? Imaš više dučana i nisu svi duty free.
jep, to je baš ono što me zanim
heeheh
a bumo vidjeli![]()
Free shop nudi bez poreza samo duvanalkohol i parfeme.Ako iz Beca putujes u neku EU destinaciju nista od free shopa jer ti prije placanja racuna u istome prodje bording passom po kasi i onda su ti cijene sa porezom.Uglavnom na proizvodima bi trebalo pisati manja cijena ako spadaju u kaktegoriju bez poreza.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
a ako putujem u Hrvatsku?
evo ja mogu s vama podijeliti iskustvo iz Duty Free u Brisela...
Znaci tehnika je bila uber skupa.. a parfemi, koje sam si trazil, malo skuplji nego u Zagrebu na aerodromu...
Znaci cijene budu bez poreza, sto znaci da bude jeftino...
A s obzirom da je Austrija visi standard od nas ko i Belgija, nisam siguran da ce ti se isplatit...
Ja putujem svaki mjesec i cesto sam na raznim aerodromima.Kupnja elektronike ti se isplati samo ako naletis na kakvu akciju u tijeku,ostalo ne.
U svakom slucaju pogledaj si cijene kod kuce pa lako usporedis s cijenama u Becu,ja sam zadni put bio prije pola godine i nisam nasao bas neki izbor...
Prije par dana sam bio u Amsterdamu i samo kompjuteri su mrvicu jeftiniji nego kod nas...
Gledao sam i neke DSLRove i cijena je jednaka kao i kod nas...
Sretno u kupovini...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Bookmarks