...probaj ugasit/upalit mob, ako i dalje ne radi onda hard reset...
...a kada je zadnji put radio, tj. kada si ga koristio/la...
Dakle kad uđem u music player, pokušam pokrenuti fm transmitter ali ništa se ne dogodi. Namjestim frekvenciju ali kad "uključiti ukv odašiljač", ništa se ne dogodi i on ostaje isključen. (pokaže opciju da izaberem "uključen" ili "isključen", ali svakako ostaje isključen) Zna li možda netko u čemu je problem? Hvala
... pax in domus!!!
...probaj ugasit/upalit mob, ako i dalje ne radi onda hard reset...
...a kada je zadnji put radio, tj. kada si ga koristio/la...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hard reset, promjena firmwarea, prvi korak koji bi bilo poželjno napraviti
:::::chuck noriss jedini posjeduje originalnu n95 8gb sa utorom za memorijsku:::::
Kupljen je prije 5 dana, tada ga nisam isprobavao. Napravljen je update firmwarea. Tek tad sam ga isprobao i ne funkcionira. Kad kažete "hard reset" mislite na vraćanje tvorničkih postavki ili...?
... pax in domus!!!
Ma ne pomaže ništa, sve sam napravio,al FM transmitter još uvijek ne mogu pokrenuti... Čak sam poslao upit servisu, pa čekam odgovor da vidim može li se još što učiniti ili da ga šaljem u servis!
... pax in domus!!!
Meni je mobitel bio na servisu radi baterije i oni su usput stavili i novi soft. kada se mobitel vratio nije mi radio Fm trans. Nazvao sam osobno voditelja servisa i pito ga kako da sada neradi a prvobitno je radio. Razlog je taj da nova verzija softw blokira rad transm. Sranje da znam
Koje su t gluposti "ne radi s novijom verzijom softwarea". Opet prodaju riču jer su nestručni i ne znaju kako riješiti problem. Vidjet ćemo što će meni reći kad dobiju mob.
... pax in domus!!!
zanima me sta je bilo bateriji.?.....izgleda da mene isto zeza baterija ..
najme sve radi ko,ali kad zelim nekog pozvati (stisnem zelenu tipku za poziv,on kao zove i zatim se ugasi....ista stvar je kod prijema poziva)..??
sms salje normalno i prima ? pa sam zabrio mozda je baterija ili hibrid ?
ali da je hibrid nebi ni slao sms ..ili mozda bi ??
ako je netko imao slisan problem.....neka pomaze
Hvala
-= Tko je upalio mrak ? =-
Bookmarks