Može motor?
Našao sam dobru ponudu za ovaj:
![]()
Kupi odmah i meni onda.![]()
Može motor?
Našao sam dobru ponudu za ovaj:
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A ono... Daj sta das.![]()
Došo frend s faxa malo doma. Nakon menze i ostale nezdrave 'rane,odosmo ispeć par kila mesine i malo zalit jelte...![]()
![]()
heh smuchac bio si u pravu nista od slika,,,
Zadnji uredio xperia : 26-11-2009 u 20:41
A šta san ti ja reka?
Ajd,polako...![]()
lagano spremanje, pa na posao...
arena zove...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ko će biti jači,viroza ili ja
Mi6 Black
Ode mininova...![]()
Kako se nisu mogli "obraniti" kao piratebay- stranice rade na istom principu...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pa ni TPB vise nije funkcionalan kao prije... Bar sam tako cuo, nije da ga puno koristim.
Meni normalno radi, mislim nekada je spor- ali to je normalno.
Barem nisu morali maknuti ništa od sadržaja (čak i objavljuju mailove i odgovore tvrtki koje su im slale prijetnje).
Meni TPB ne radi već duže vrijeme, baš tražim nove epke Californicationa i tracker nešto kaki. A mininovu neću prežalit :\
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma radi TPB, ali ne radi njegov tracker. rade mi i torrenti skinuti sa TPBa ali samo ako ima u sebi druge trackere... mah, skinuo vec epku, nemas frke, tnx anyway![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni isto radi The Pirate Bay, ali stvarno veliko razočaranje što se tiče mininove.
Uvjek sam prvo išao na nju kad bih nešto skidao, pa ako nenađem tek onda na pirate bay, koji nisam baš previše volio jer je bio spor, i uvjek davao netočne rezultate...
Aj dajte imena još nekih korisnih torrent stranica, koje su po vašem mišljenju kao što je bila mininova.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pada kiša napolju,kaplje mi po prozoru....![]()
ples sa zvijezdama
gledatelji odlučili mo´š si misliti
šteta za ivu i damira al teta ana
nastavljam gledat gamera
Mi6 Black
Ja idem van a vi skidajte...![]()
Ja isto kad sam isao trazit torrent uvijek je prvo bila mininova.
Sad sve vise i vise koristim rapid, a ako ponekad ocu neki torrent trenutno mi je najbolji isohunt i eztv koji je namjenjen serijama. Trebao bih trazit neki privatni torrent site, pa ako neko zna dobar...
Dinamo rules!!!
Razmišljam da napravim update na 3.1.2![]()
NEEEEEEEEE!!!!!!! Stara mi uzela mobiteeeellll
ZASTOOO?!??!??!?!!?!?!A i moram ucit geografijuuuuuuuu
![]()
One day, sky went blue...
Imam osjećaj da je povezano s tom geografijom...![]()
Ma, nije.
Mislim da neće raditi Offline Maps, pa za sad ostajem na 3.0.![]()
Bookmarks