Evo nešto vezano za taj problem http://www.msfn.org/board/lg-gh22ns5...l-t135300.html
Kad sam kupio kompjuter, dobio sam neku DVD pržilicu s kojom je došao program Bluebirds.
Programa nema u "Add or Remove".
Mogu ga i isključiti u Startupu, ali još je na kompjuteru.
Program kao koristi za prženje i obavještava da li je ladica otvorena ili zatvorena
I stalno tvrdi da imam nešto za prženje (neke njihove fileove)...
Uglavnom, beskoristan program koji se instalira uz DVD rom.
Našao sam na internetu da mogu napraviti update firmwarea pržilice, ali nije pomoglo.
Napravio sam update (kojem je glavna stavka, tj. promjena, ta da miče Bluebirds)- ali Bluebirds je još uvijek tu.
Pa, zanima me može li mi netko napisati kako da riješim taj problem?
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Evo nešto vezano za taj problem http://www.msfn.org/board/lg-gh22ns5...l-t135300.html
E, taj sam forum i ja našao.
I skinuo taj update, napravio, ali Bluebirds je još uvijek tu...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Probaj slijedeće otvori C:\Windows\inf i tu imaš datoteku sysoc.inf. Prvo napravi kopiju te datoteke, ako nešto zabrljaš da se možeš vratit na početak.
Otvori sysoc.inf sa Notepadom i obriši sve riječi "Hide", ali ostavi navodnike. Spremi datoteku i otvori Add/Remove programs. Sad bi tu trebao imat i programe koji su inače skriveni. Nadam se da je i Bluebirds među njima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nemam tamo (a niti igdje drugdje) sysoc.inf.
Valjda u Windows 7 toga nema...
Start-Run-upiši "msconfig" i pod tabom Startup isključi sve osim antivirusa i audio/video kartica i eventualno printera. Nakon restarta sve što si isključio će ostati ugašeno, ali ćeš ga moći pokrenuti kad želiš bez problema. Također, pokušaj u servisima pronaći nešto što bi moglo imati veze s tim programom i stavi na Disable.
A prvo probaj System Restore na vrijeme prije instalacije problematičnog programa.
E jedino što mi pada na pamet je zamjena problematične pržilice...![]()
Bookmarks