da, al opet dajem 50 kn za nist.. i to mi se ne svida, nek daju da se tih 50 moze trositi, pa barem na internet promet, i odma uzmem i potpisem ugovor na 2 godine
ne shvacas sto hocu reci. moras imati na tih 50kn jos minimalnu mjesecnu potrosnju..
recimo MMP 100 i jos ovih 50kn. Od toga trosis tih 100kn MMPnje, a ovih 50 je samo da surfas za 1mb = 5 lipa.
da, al opet dajem 50 kn za nist.. i to mi se ne svida, nek daju da se tih 50 moze trositi, pa barem na internet promet, i odma uzmem i potpisem ugovor na 2 godine
Posjedon! Radi li KO ZERO u KO Surf? Ovi u SZK ne znaju mi odgovoriti na to pitanje. Surf je isto Knock out, zar ne?
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
pa krivo ste skužili 100 kb = 0,005 kn,a u običnoj knock out je 0,10= 100 kb,znaći 1 mb=0,05 kn,a ovde je 1 kuna,a t mobile je 2 kune 100 kb,odnosno 20 kuna 1 mb,promislite ovo je isplativo ,vi ste očito pomišali kilobajte i megabajte. Samo moram još znati ako sad uzmem neće mi za 2 dana uzet 50 kuna naknadu i zanima li me može li se imati mobilni internet i surf ako ko zna.A usporedbe t mobile daje laptop za 700 kuna ali minimalnu mjesečnu potrošnju 100 kuna,i to je uračunato u pretplatu, 100 kb= 2 kn tj 1 mb 20 kuna,ma ti bi 100 kuna u startu potrošio za skidanje jedne pjesme.Nemojte bucat kilobajte i megabajte,zato dobro pročitajte
ma super je surf,skidam pisme,gledam youtube,sve đaba
To je t-mobile nudio sa WnW još prije par godina, s promotivnom aktivacijom doduše, ali takav je i KO Surf.
A što se EU cijena tiče, već sam nekoliko puta naveo DATA opcije koje Tele2 nudi matičnim korisnicima u Švedskoj
1Gb/62kn, zatim OGRANIČENJE brzine (a ne naplata) na 30KB/s
flat rate/111Kn, nakon 5GB ograničenje na 30KB/s
Za Hrvatske prilike ponuda je OK, nije trash, ali nije ni "wow, supercool"
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Sve bih još nekako probavio da nema te fore s roamingom, tj. da ne moram bit u strahu od eventualnog prebacivanja na T-Mobile signal. Imam ugovor s Tele2 do 8.8. i do tada ću se već nekako strpiti bez (poštenog) data paketa, ali sve mi se više čini da od ljeta prelazim na VIP-ovu Komplet 200 tarifu i so long Tele2!![]()
meni je tarifa ok, stvarno možeš bezbrižno radit po netu šta oćeš, ali nije da mi se ne zaleti mjesec da tih 50kn propadne. 25 bi bilo puno više ok![]()
Ja sam tek danas vidio ovu tarifu, a tražio sam nešto što će mi omogućit jeftinije surfanje. Realno gledajući, 100MB na KO ćeš platit 100kn, dok ćeš 100MB na KO Surf platit 55kn.
Osim toga, KO Surf se može uzet bez ugovorne obveze, što znači da ga se lako riješiti ako ti ne paše. Tarifa čak niti nije za neke teške surfere, već nakon 53MB ti se isplati - a 53MB nije uopće puno.
Glede prebacivanja na T-mobile signal, velika većina smartphonea ima mogućnost da se isključe data podaci kada se ode u roaming, sa tim onda nebi trebalo bit problema. Zar ne?
Osim toga, budući da ova tarifa traje samo još do 31.3., jednostavno će morat ponudit nešto novo nakon nje.
@duude88
Mislim da ce produziti, ovako samo stvaraju osjecaj da ce je ukinuti da potaknu ljude da je sto prije uzmu! (stara marketinska fora)
Hehe, može bit.
Al meni je tako svejedno, imam ugovor još tih 3 mjeseca, pa da probam. Vjerujem da će pred kraj ugovora doć nešto bolje pa ću si uzet.
Kad mi istekne sad ugovor produžujem ga samo ako neće biti nikakve surf tarife za bonove, kod Tele2 pretplata nema nekog smisla. Cijene su iste kao na bonovima, dodatne mogućnosti nikakve, čovjek bi mislio da možeš mobitel jeftinije uzet, drek. Neki mobiteli gotovo isto koštaju uzimao ih na pretplatu ili na bonove...bezveze.
Ova suradnja sa HTC je ok, al mobiteli su preskupi...kod T-mobile potpišeš malo jaču pretplatu dobiješ telefon badava, ovdje potpišeš najjaču pretplatu i moraš još platit 2000kn. Znam da su najskuplja tarifa u Tele2 i T-mobile nebo i zemlja....al ipak...
Čitam i ne vidim razlog zašto se ova tarifa ne isplati nekome tko treba razgovore i internet u istom uređaju. Ako netko zna, neka me prosvijetli...
Kod mene je trenutno ovakva situacija:
1. mobitel: Flex 60 + RF + w'n'w 25 MB = 95-130 kn
- dnevno obavim u prosjeku 2 razgovora u trajanju max 2 min.
- poruke uglavnom ne koristim, to je max 30 mjesečno
2. mobitel: VIP Gold 100 = 50-100 kn (nebitno)
- samo u službene svrhe
Notebook: Mobile Internet 1 GB + RF = 110-200 kn
- u prosjeku trošim do 200 MB, preko ljeta do 2 GB mjesečno
Ako sam dobro izračunao, na Tele 2 Knock Out Surf bi to trebalo biti ovako:
Naknada = 50 kn
Radijska frekvencija = 10 kn
500 MB internet prometa = 25 kn
1.25 kn (2 min) x 60 poziva = 75 kn
30 SMS-a = 10 kn
----------------------------------
= 170 kn u prosjeku
Za mene bi ova tarifa bila idealna, pogotovo što ne bih svaki mjesec imao 170 kn jer nekad ne potrošim preko 50 MB niti pošaljem preko 10 poruka, a niti razgovaram više od 20-30 puta. Time će mi se sigurno smanjiti i račun za službeni VIP jer ću više koristiti Tele2.
Zadnji uredio domy_os : 30-03-2010 u 03:12
@domy_os
Koliko sam ja shvatio vecina se zalila na tih 50kn naknade iako ne gledaju u cijelosti tu tarifu, da imas i najpovoljnije pozive po 0,49kn i 1Mb=0,05kn.
Svi su se navukli na VIP i t-mobile pretplate koje se mogu trositi na pozive i ... a nitko ne gleda ta oni nikada nemaju tako povoljnu cijenu za internet i pozive u jednoj tarifi.
U pravu si za ovo sa zabranom data prometa u roamingu, ali netko negdje pametno reče da ti internet na mobitelu treba najviše baš kad nisi doma, tj. kad nisi uz komp - u mom slučaju u Zagrebu - i u pravu je. A u slučaju Tele2 to znači da u tim situacijama uopće ne bih imao pristup netu preko mobitela što je banana. Jbg, dok god to ne riješe, ova opcija je samo dobar pokušaj.
@ duke
Malo krivo si se izrazio, ispada kao da Tele2 nema uopce svoj signal izvan Zg!![]()
ma je, to sam malo bedasto izvalio. jučer sam malo pogledao kartu pokrivenosti i kad tako pogledaš, dalo bi se (pre)živjeti i dalje s Tele2. imam do kraja 2-godišnjeg ugovora još 4 mj. pa ćemo vidjeti kako to sve radi u praksi. btw, prošao je 31.3. a na njihovom webu još uvijek ništa o nastavku ponude za knock-out surf?
Bookmarks