kupio si ZN5? inače, ako nisi dobro oformio bateriju, neće ti postići puni kapacitet i onda imaš sranje. Inače, pajo mi je sasvim suprotno rekao o trajanju baterije.
kupio si ZN5? inače, ako nisi dobro oformio bateriju, neće ti postići puni kapacitet i onda imaš sranje. Inače, pajo mi je sasvim suprotno rekao o trajanju baterije.
Ja nemam taj mob, zato se sad i raspitavam za njega jel mi je privlacan ko neka da je u minici od 2 cmD
|\/|0T0r0La
Neki su pričali da je baterija slaba,ali meni nakon drugog punjenja drži već četvrti dan.Istina imao sam nekoliko kraćih razgovora i opalio 30-ak slika,ali zadovoljan sam.Mislim da jedina stvar koja pojačano troši bateriju na ovom telefonu je WiFi....
Evo i ja sam se nakon podužeg pretraživanja, odlučio i kupio ovu spravicu. Mislim da za tu cijenu je best buy cameraphone trenutno! Pozdrav
Mislim da ne jer i ja sam tražio....A ako ga želiš,požuri jer i u Tele 2 ih još malo ima
Kamera je stvarno dobra i u dosta situacija može zamijeniti fotoaparat![]()
protegnite se do slo,ima za 100eur,sim free
^^ Di si bio neki dan... :mogosam:
Evo ja i sam kupio neki dan ovaj mobitel i jako sam zadovoljan njime. Instalirao sam Operu mini ali nikako se ne može spojiti na internet preko Wi-Fi, dal zna netko zašto? Instalirao sam i Google Maps i on radi bez problema preko Wi-Fi.
To sam i ja imao problema.Vjerojatno zato što je zaključan pa ne dopušta spajanje preko WLAN-a,nego samo preko WAP-a.pajo2 mi je dao linkove na kojima imaš tutorijal o flashanju pa ako te zanima....
Može, a sad koliko je to riskantno, da li postoji mogućnost da sje*** mobitel? Koje su prednosti tog flashanja?
prednosti su te što dobivaš na brzini i funkcionalnosti, dobiješ razne opcije koje po defaultu nisu otključane, možeš dodavati skinove, dignuti snagu procesora i tako neke stvari. plus, otvara ti se mogućnost stavljanja mgx aplikacija, a stvarno su ih razvili do danas jako puno. a i igra u mgx.
jedino je što gubiš garanciju. štetu ne možeš napravit sve dok radiš po tutorialu i dok znaš šta radiš![]()
imaš možda listu tih mgx aplikacija i igara, ili ima neki sajt gdje se to može skinuti? E i još jedno pitanje, koje video formate podržava zn5 te koji je maksimalni bitrate?
evo uzeo i ja zn5...
mob je ok,malo je spor i ne mogu uci u wi-fi,možda zato jer je lockan na tele2?
uglavnom ako bi mi netko mogao poslat na PM tutorial flashanja bio bi jako zahvalan,pozz
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
isprobao sam vip karticu i radi!
mob više nije spor,spaja se na wlan normalno,super zadovoljan...
nego,spajao sam se na komp bez drivera i prepozna mi memorijsku karticu(slike,pjesme),u slikama nađe datoteku ali u pjesmama ne,a puna je?
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Flashao i ja uspješno,ali nemam Hr jezik više u izborniku.
Edit:uspješno dodan i HR language pack.
Zadnji uredio Vepar : 12-12-2009 u 21:54
Kolko sam čital po netu slike su u rangu SE C901
Sigurno su u rangu sa C901,a bolje od K850 i N82....
Bookmarks