Nisi išao na Škoru? ts, ts, ts.......![]()
dosao ovaj cas sa koncerta S.A.R.S. -a
predobro. zasluzuje otvaranje butelje sada odmah.
dobar grah daleko se čuje
Nisi išao na Škoru? ts, ts, ts.......![]()
škoro je bio u planu za after parti
zao mi ko psu sta nisam iso![]()
dobar grah daleko se čuje
Georgy, trebam pomoc.
Sada su metnuli neko "pitanje" na http://appulo.us/appdb/index.php da bi mogao uc unutra i skidat programe
You ssh to your phone and decide to rename "Documents" to "Other crap". Type the command to do it, without using quotes.
Jel znas odgovor??
OT: Citam knjigu "Built to last"![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ako ne znaš odgovor- kopiraj pitanje u Google i naći češ.
Sad je već drugo pitanje i već ima odgovor.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Neda mi se učit, a moram -.-
Došo malo tu opet, nešto forum nije radio oko 15h![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
FACEBOOK TRIK: Pritisnite GORE, GORE, DOLE, DOLE, LEVO, DESNO, LEVO, DESNO, B,A, ENTER i onda DESNI KLIK. Onda pritisnite GORE i onda DOLE i magični krugovi će se pojaviti! Jedini način da ovo zaustavite jeste da REFRESH-ujete stranicu.. Stavite ovo na vaš status ako je kod vas proradilo
Ko ima fejs neka proba, fora je XD
One day, sky went blue...
Njam njam njam...![]()
Jutro zivino! XD
Kaj se dela?![]()
Jutro
Došao s mise, gledam što dalje...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Speezdio retrovizor sebi i poznaniku radi konja i šupljača koji se kao šerifi parkiraju nasred ceste i uključuju se u promet ko budale... :super:
Doduše samo su stakla otpala i nisu slomljena. Sreća u nesreći šta sam bio u starom autu a ne u novom...![]()
Jao cio me dan bole oći, ono malo iznad (il se to zove glavobolja, jao sto zna zabolit na momente :'( ). U skoli bilo dosadno, dosla nam je bila defektologinja u razred -.-' Dobra stvar je to sta ima šestice minimalno XD A i gladan sam -.-'
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakav kraj zadnje epizode Dextera!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
![]()
Ajmo ko se nije učlanio...
Mobiteli facebook fan page
Možda čak i preimenujem da ima neke povezanosti sa ovim forumom..
OT: Došo iz škole, još uvjek "pržim" slušalice, tj. burn-in radim, zasada nema napretka, debili iz HG Spota nezovu za memorijsku, pokušavam ih prek mejla dobit, na chatu mi neš s*ru..
Ode jest..
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
rav, ne treba luni i muzicu smucov..
kup'li mi danas svog
auto je super, prede ko mackica! i ja cak vozila![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks