Znam da je ova tema vec obradena. Najvise sam cekao TomTom aplikaciju ali je ispalo da ima najlosije odradenu kartu i nema nasu zemlju u kombinaciji sa EU.
Zanima me koja bi bila najstabilnija i najkvalitetnija(NAVIGON,iGO) s obzirom da nisu bas jeftine.
Puno hvala!
Pa nijedna baš nije savršena.Obje sam koristio na moru( na širokom području Splita i Zadra),u Zagorju i gotovo cijeloj Slavoniji.iGo ima bolju pokrivenost,a kod Navigona mi se više sviđa sučelje i jednostavnost.
TomTom ima jako lošu pokriivenost i ako će se koristii prvenstveno na području Hrvatske ne može se preporučiti.
NAVIGON me 2 puta kada mi je najvise trebao ostavio na cjedilu..ne znam jel do njega ili iPhona, ali nije mi "mogao" naci GPS signal..i to u centru beca kad mi je trebao vise nego oci u glavi i jednom u predgradju zagreba kad sam kasnio na poslovni sastanak..jednostavno preko 10min je crven i "no signal"..
jucer sam ga izbrisao i stavljam iGO..nadam se da ce imati brzi odaziv na signal..
(iPhone mi je cijelo vrijeme bio na stalku na sajbi, tako da je itekako mogao dobit signal, kao i 100 puta do sad..)
da ne otvaram novu temu, pitat cu tu posto se tice navigacije.
naci zanima me moze li se u kojoj od ovih aplikacija izabrati samo hrvatska(ili obrisati ostale zemlje) tako da mi zauzima manje prostora na disku. nema smisla gubit 1gb na navigaciju jer sadrzi karte francuske, ukrajine itd, a ja putujem samo hrvatskom, ponekad bosnom.
kak to napravite da sve ostalo pobrišete...ja to ne kuzim skinuo sam navigaciju navigon otpakirao je i kako da sad pobrišem sve zemlje osim hr
Ovako, treba mi dobra glasovna navigacija pa molim preporuku za 3G iphone. Razmisljam da li da kupim gpsuredjaj ili bi mi neka od aplikacija iz app storea bila divoljna? Treba mi prvenstveno za HR, Slo i Italiju to najcesce.
Ljudi treba mi dobra glasovna navigacija za po gradu i eu gradove, sta preporucate sta se isplati uzet?
iGO je najbolja navigacija koju sam dosad koristio...sto se mene tice cista 5ica...
Razmisljam o kupovini Iphone na koji bi instalirao iGO. Sada imam Nokia 6210 i Garmin sa kojim sam zadovoljan osim kad je u pitanju baterija. Kako stoji Iphone sa trajanjem baterije u GPS modu? Kakva je pokrivenost BiH u iGO?
kako mislis uobičajeno?
i meni se čini slab gps prijamnik na iphone-u, samo sam isprobao neki dan po Zagrebu, i svako malo je gubio i signal i opet trazenje... mozda je oblacno bilo, al po drugim komentarima, nije bas prepouzdan za navigiranje.. na svim drugim mobitelima sa wm nisam nikad imao problema s navigacijom i gubljenjem signala i na duzim putovima po europi.. testirat cu ponovo sutra-preksutra, mozda je do programa, imam Igo stariju verziju, al ne radi rapidshare da skinem novu, morat cu po torrentima trazit..
bio nekad oglas...
Koristio Igo, TomTom i Navigon i Igo mi je ispred ove dvije.
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ja koristim igo i stvarno sam prezadovoljan sa navigacijom isto je koristim po zagrebu i nemam preoblema sa signalom,mob mi nadje signal max za 5 sec imao sam prije nokiu i ona je barem meni cista 0 naprema iphonu bar sto se tice navigacije.....
Ima kakav link di bi mogao besplatno skinuti Igo i kartu barem hrvatske?
ne znam koji si nokiju imo ali garmin na nokiji i sad jos ovi maps (koje su jos potpuno besplatne) su najbolje navigacije sto postoje!!ako cemo gledat samo pokrivenost hr stvarno su odlicne,imaju takve gluposti ucrtane da nisam mogo vjerovati!cak i tocna ogranicenja brzine po cestama!
a gps,ako ga znas namjestiti znaci koristiti zapravo taj A-GPS,spoji se na net,razmijeni 1-4Kb podataka i imas prijem satelita u roku 3-5s...i to unutar kuce!na iphone ne smije bit ni oblacno :/
@dadicster: sve karte imas na torrentima...tako da... torrentz.com
Second place is the first loser!!
meni bi također trebao taj iGO kojeg spominjete,ako ni bed, ima ih na googleu 100 ali neznam koji treba skinuti,a da ima kartu hr.Sve me to malo buni čuo sam da je puno jednostavnije nego instalacija garmina kojeg sam instalirao na neznam ni sam koliko mobitela do sada
i par pitanja....dali se te karte moraju otključavati kao kod garmina,pomoću čega se prebacuju u ajfon(tipa mapsource garminov)dali mob mora biti hakiran odnosno JB i bla bla...
u biti ako može MINI tutorijal za instal tog iGO-a
do sada sam instalirao samo na simbyane,s ovim se prvi puta susrećem stoga molim![]()
Zadnji uredio drazen991 : 26-02-2010 u 22:42
Evo, ovo skinite.
Odaberite neki od ovih hostova- i skinite sve dijelove.
Raspakirajte, i instalirajte.
Nema nikakvih komplikacija oko instalacije, samo dvoklik, ubaci se u iTunes, i sinkronizirate sa iPhoneom.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Isprobao sam iGO,sygic i navigon i navigon definitivno ima najdetaljniju kartu...
Bookmarks