Vec odavno za vecinu zemalja ne treba gasiti pa paliti i upisivati 1 ispred PINa. Imas na www.tele2.hr pod roamingom kad odaberes odredjenu zemlji info da li treba ili ne treba taj 1+PIN upisivati.
Planiram sa VIP pretplate preći na TELE2 pretplatu (nisam još odlučio o tarifi).
Zanima me kakva je pokrivenost u Europi (roaming) i da li se mob sam prebaci na stranu mrežu ili je potrbno napraviti neku radnju (nekad ga se gasili i palilo ako se ne varam)
Hvala
Vec odavno za vecinu zemalja ne treba gasiti pa paliti i upisivati 1 ispred PINa. Imas na www.tele2.hr pod roamingom kad odaberes odredjenu zemlji info da li treba ili ne treba taj 1+PIN upisivati.
pozdrav svima! jel moze mala pomoc? naime s obzirom da sam vip korisnik vec dugi niz godina, a da su oni povisili cijene ko nespaseni planiram prijeci na tele. e sada, ja ne bi uzela pretplatu vec iskljucivo prepaid, a ne kontam se u sve te tarife i sve mi je to jako zbunjeno.
uglavnom, mene zanima postoji li na prepaid opcija da se razgovara za 0kn sa jednim (tele) brojem? nasla sam nesto za mukte broj ali pise da samo za nove pretplatnike postoji ta mogucnost 1000min besplatnih razgovora uz uspostavu poziva od 0,25 kn po pozivu.![]()
možeš za 50kn mjesečno koristit opciju Zero gdje imaš 1000min prema svim tele2...nema ništa pojedinačno nažalost
Pa ako si kod Vipa na pretplati (recimo pretplata model 50) imaš Vip Frends broj s kojim možeš neograničeno pričat i nema uspostave poziva,
....
aurellie hvala na odgovoru
nisam na pretplati vec prepaid, i postoji opcija vipme friends 0, samo povisili su cijene a smanjili minutazu te je sada ogranicena na 750 minuta..
Koristim tu uslugu otkad postoji i nekoliko puta sam dobio poruku da sam potrošio 900 minuta. Sad, možda sam ja nešto pobrkao, ali čini mi se da je tako bilo.![]()
Bookmarks