http://max.tportal.hr/Modern-Warfare...6056_0__0.aspx
Kakvi likovi...
Najgluplja recenzija na svijetu...
Šenoa i ostali bi se posramili tipovog izbora riječi...![]()
http://max.tportal.hr/Modern-Warfare...6056_0__0.aspx
Kakvi likovi...
Najgluplja recenzija na svijetu...
Šenoa i ostali bi se posramili tipovog izbora riječi...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja gledao na početku Domino Day, prebacio se na SUpertalent.
Unit X FTW!
i bas kad pomislim da na RTLu ne mogu pronaci vece debile za komentiranje,
Oni me iznenade.
ovo dvoje su uber idioti.
dobar grah daleko se čuje
Nered- istina, bojim se kakvi ce doci poslije njih...
Ali, kako glupe komentare i "fore" imaju...- ugasio sam zvuk i gledao k'o čovjek
OT: Gledam kako ću sutra do Velesajma...
Mislim da sam čak i dobro proračunao
Možda se sretnem s nekim od vas tamo
Ako oko 14- 15 sati vidite nekog (zgodnog) dečka u trapericama i kojemu vire konci iz donje usne- javite se, taj sam
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
E, imam i u planu kupiti igru- ako je ima još u Algoritmu...
Ima li neki drugi dućan ("offline" dućan) gdje ima za kupiti?
Ako ne bude bilo- dođem do tebe da ispobam MP![]()
Dobro jutro
Nema u Algoritmima, ali ima u Crovortexu![]()
Ma, nisam se sjetio.
A, već prije par dana je nije bilo.
Ali, glavno da ima u Crovortexu- čak i znam doći do tamo
Makar, Algoritam bi mi bio više usput![]()
Eto i mene, da malo postam i ja za razliku
Kupio igru, bio na Inovi, došao doma.
Samo 5 sati mi je trebalo
Inova- fora, ali nekako sam više očekivao (ali, valjda zato što pola ljudi nije bilo na štandovima)...
Neki sajam glazbe, neke cure su plesale hip hop/ breakdance- to mi je bilo super
Ostalo- nisam ni gledao
Cionn- koji ti je nick na Steamu?
Zeko ili tako nešto...
A kad bi pogodio velika- mala slova...
MP je super, ja nisam (bar za sad).
@ mario: Budem naravno!
@ vuki: Budem kad dodem doma,jer sam jos u vjetru pa ne stignem...
OT: Kupili bocu moskve i bittera pa cemo lako dalje...![]()
Završio Modern Warfare 2.
Što reći... još se tresem od uzbuđenja, nisam igrao jaaaako dugo tako uzbudljivu i zanimljivu igricu. COD: MW2 i Crysis... Who will win my heart?
Ali, sve lijepo kratko traje... Prešao sam igricu u 5 sati, 45 minuta i 17 sekundi.![]()
Zato je tu multiplayer
Malo je bezveze što te nagrade svakih 5 sekundi za nešto...
Em sam trčao ne znam koliko, em sam ubio nekoga tko je htio baciti granatu, em sam napravio 5 headshota s jednim oružjem, em sam napravio 3 killa s 3 različita oružja bez da sam poginuo...
Uglavnom, kao da si debil- bravo za svaku glupost koju napraviš
Cionn- ccccc.....
Pa gdje uopće piše da si me dodao?
Meni je nick georgy313
OT: Gledam reviewe Skullcandy TiTan slušalica- sutra u ponoć ću (valjda) zamijeniti 125 bodova...![]()
Ne lazi![]()
Vidio sam ti iz screen shota da ti je jurica nick
Ajde mogli bi jedan dan one special ops misije prelazit ako hoces, a kaj se multi-a tice, ja sam uber hepi
Metnuli su napokon silencer na snipereeee![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Taj spec ops ne radi na krekušama, right?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Dosađujem se.. nezz šta da radim..
Odem na youtube i nezz šta da upišem u search.. tražim neke smiješne filmiće, al nezz šta upisat.. Mogli bi mi na ovom forumu zaigrat i kaladonta možda?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Nop nemoze..
Sve sljaka preko steama..a mene nervira ono seljakanje host-ova...usred igre mi se pojavi znak "Migrating host" i tako cekam 5 sec, sve se prebaci stvoris se na istom mjestu dotle te svi neprijatelji skuze posto imas "UAV" i buuum poberes 30 metaka u bulju -.-
Covjek nemoze ni na miru snipat vise..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Promijenio sam nick- sad mi je jon {RH}, ali mi je nick na Steamu jos uvijek georgy313.
To ti je kao na Xfireu- imaš korisničko ime za njega, a možeš imati nick u igri koji hoćeš.
Što se mene tiče, možemo i sutra spec ops (samo, ja do sad nisam niti jednu igrao). Ja ću vjerojatno popodne dosta dugo biti online- pa javi
Ja sam do sad igrao bez "migriranja"A ne razumijem kakve veze ima migriranje hosta s tim da te vide na karti...
Bookmarks