Ma nabijem ti CoD6 da ne velim kam...
FPS dropovi mi jed živce da to nije normalno, pogotovo u faveli![]()
![]()
Vidio sam
A, zato budem i ja sad probao pa vidim.
Napokon se počelo normalno sidati- poslije škole "testiram"![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Op op, stvarno je krenuo seed i kod mene, očekivao sam igru do petka uvečer.
Rama i kurvi nikad nije previše![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pazi, imam komp koji vrti CoD4 MW na 500 lockanih FPS-a bez beda..
I sada pokrenem singleplayer i imam kaj vidit...Cim ja zapucam na talibane i oni na mene i ako sam jako "ranjen" mi zalagga igrica.. Onak imam filing ko da mi je 3 FPS-a..
A jos nisam skuzio kak se pali konzola, tj dali je uopce ima
Multi je dobar, samo kaj su ga totalno promjenili...Trenutno igram sa onim stitom i pistoljem i ide mi dobro ^^
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nema konzole.
A, sigurno će 5- 10 patcheva još izaći
Kažu da je izašao krek za MP... i ima neku vrstu dedicateda...
Eh, taman mislim kupiti igru...
Mogli su lijepo napraviti kao WaW, ali ajde- da jednom i platim (koliko sam već besplatno "dobio")
Gledam cool Stuff, how it works.
Zadnji uredio georgy : 12-11-2009 u 11:46
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
iks je bakalar!!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
a ribice,sad fino kupiti 42 inca full hd i plejku 3 i nema frke sa codom6![]()
kako sam naletio,north spirit kratke majice,crveno bijele,sahovnica,iza pise CROATIA,naprijed znak HOO
9,99 knbile 100kn,,valjda ih se zele rijesit,nemam pojma,uzeo 3,brat jednu
![]()
gidi jap!
Došao iz škole.
Yep, instalira se...
http://www.theonion.com/content/vide...modern_warfare
Zadnji uredio georgy : 12-11-2009 u 21:49
Cestitke novopecenoj ribi!![]()
Strasno..Malo sam igrao singleplayer i ovi FPS dropovi su katastrofalni..nemozes niti jednu misiju prec..![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Igrao novi Wolfenstein i sada čitam malo po forumu!
Nisam mogao a da se ne nasmijem na perverzije novčanih cifri
u "audio sustavima" koje je netko spreman dati za "bolji audio doživljaj" LOL![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Znaci, sad je zenidba na redu
"OT"
Instalirao, nisam primjetio nikakve FPS dropove, ali nekako nisam iznenadwn kao sa MW (valjda kad sam toliko videa prvih par misija pogledao). Ali, vec mi se cini da ce MP biti super
Zna li netko ima li Algoritam ili tako nesto u Grden Mallu (ili negdje bliže Sesvetama)?![]()
Najbolje da se nađete u Delnicama (na po puta), samo se pazite međeda u šumi![]()
Pozdrav društo!
Evo ja obišo sve u ZG i u okolici,čak sam i kod susjeda bio danas u SLO...
Sad pod tuš i na večeru...
P.S Megy je kupljen...
Pozz!![]()
Došao iz škole.
Zna li netko kako da dođem do West Gatea (vlakom/ autobusom/ tramvajem)?
Znači, što je najbrže od Sesveta do West Gatea?
Smuc nabaci koju slimbu znam da budeš i za onaj forum tako da jednim udarcem dvije muhe!![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ipak ne idem do west gatea...![]()
Bookmarks