Dok sam imao SE telefon ovaj forum mi je bio jako dragMislim da sam dosta pomogao clanovima ovog foruma, kao i sto su clanovi ovog foruma pomogli meni.
Nikad nisam imao nikakvih problema sto se tice vredjanja na nacionalnoj osnovi, cak mi je njih nekoliko reklo da sam dobro dosao u njihov grad![]()
Zbog svih ovih stvari, eto zelim da podelim nekoliko pozivnica za google wave sa vama, koristim google wave vise od 1 meseca, prvo sam dobio 8 pozivnica, pa kasnije jos 12, a danas sam dobio jos 30 pozivnica.
Svi zainteresovani nek ostave email, ali prednost imaju stariji clanovi![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Biljezim se za jednu pozivnicurise000@gmail.com
Hvala!
Ako kolega dijeli nama starijim, eto i mene ako se koja nade
(ovo stariji kod mene je po godinama, a i po datumu uclanjenja na ovaj forum)
INFO: kokibj@gmail.com
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Poslate pozivnice![]()
nista nije stiglo![]()
Najmanje je potrebno 5h, a najvise 4 nedelje...
eto...dali moze meni kojim slucajem??
makgojnic@gmail.com
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
I ja bi, ukoliko je moguće:
mario.habijanec@gmail.com
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
evo javlja se clan od 2002gpretpostavljam da pozivnice ne moraju ici na gmail mail tj da nisu nekako vezane...
pa bi vrlo rado htio na coma_zeko@yahoo.com
Destroyer, poslato
coma_zgb, posalji mi pp sa gmail, jer wave jeste vezan za gmail, da bi uopste koristio google wave potrebno je da imas gmail adresu![]()
moze i meni jedna?? znam da nemam bas puno postova, ali sam tek u zadnje vrijeme postao aktivan... (makar sam vec dugo registriran)
ako moze naCode:hooch55@gmail.com
novosel.filip45@gmail.com
samo sam radoznao, nikad cul za taj wave, ajd salji da vidim kaj to je![]()
One day, sky went blue...
Pa vidjeti mozes i bez pozivnice.......
Google Wave - Communicate and collaborate in real time
wave.google.com
ABOUT
WIKI
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Evo, meni je stigla.
Jako zanimljiv mi se čini taj Wave.
Slao bih i ja pozivnice, ali nemam niti jednu.
Ako dobijem (i još će ljudi tražiti) javim
Izgleda da bi Wave (ako uspije, kao gmail) mogao zamijeniti MSN i slične servise.
Ima potencijala za puno toga (ipak su uzimali ideje od danas postojećih servisa- tipa Facebook i ostali)...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bez problema bi mogao zamijenit MSN, samo da ne ispadne totalni promašaj..
Jedino mi se ne sviđa što sugovornici vide što pišeš prije nego što pošalješ ..
Što ako prvo pišeš "Marko, p**** smrdljiva" a kasnije (radi pristojnosti) mijenjaš u "Marko, to nije u redu"![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
To je to sto se tice pozivnica![]()
Evo kako da nadjete ili napravite public wave
How To Find Public Waves
you search with: public. To find only English waves search lang:en. Add tags to refine your search: tag:wavedev for example. (Add your friends to this wave so they can see these directions.). See step 4 below for a list of tags you can search. You can remove blogger posts with -with:blog-wave@appspot.com.
If you are just getting started and need help, try searching with: public with:wavehelp@googlegroups.com
How To Make Public Waves
1. add public@a.gwave.com (not googlewave!) to your contacts in the lower left, using the (+) next to "Manage contacts".
It will say the account doesn't exist, PRESS the Enter Key to add anyway! (not click the button)
2. Add this public contact to a wave you want to have be made public
3. A Yellow/Beige bar will appear saying "[not-yet-implemented-user] gave everyone access." This means the wave is public.
Ako je nekome ostala koja pozivnica, bio bih zahvalan da mi je pošalje. Ako može neka se javi na pp.
bio bih zahvalan na pozivnici!
ravljanin@(guglov mejl servis)
Ajde sibni jednu i na alias3[et]gmail[dot]com. Tnx.![]()
|Think again.|
Pozdrav,
može jedna pozivnica na munge83@gmail.com
Zahvaljujem se !![]()
Imam i ja par pozivnica za dat. Posaljite mi mail na PM . . .
Imam ideju, kad dobimo Google Wave pozive da se medjusobno dodamo? Bilo bi cewl!![]()
One day, sky went blue...
Nije ti ovo fejs,google wave također...![]()
Bookmarks