Ja sam to učinio prije tri tjedna. Razgovaram puuuuno više za istu lovu. Imam knock out s minimalnom potrošnjom 85 kn. Da i to kaj veliš imam samo jedan mobitel.![]()
Ja sam isto dolučio na kraju ugovora koji imam na T-Mobileu uz Tele2, da ću ga ugasiti i ostati samo na Tele2 i riješiti se dodatnih 100-tinjak kuna troška mjesečno.
Ja sam to učinio prije tri tjedna. Razgovaram puuuuno više za istu lovu. Imam knock out s minimalnom potrošnjom 85 kn. Da i to kaj veliš imam samo jedan mobitel.![]()
PREPIAD PRIJENOS BROJA:
- MNP korisnik će dobiti 300 kuna podijeljeno: 25 kn odmah + 17 mjeseci po 15 kn + 18. mjesec 20 kuna na račun, uz uvijet nadoplate bono mod min. 50 kuna
- Korisnik mora ostati na Knock-out prepaid tarifi kako bi koristio benefit
- Ako se prebaci na neku drugu prepaid tarifu ili postpaid tarifu tijekom 18 mjseci, gubi benefit
Važno!
- Dosadašnji MNP benefit od 25 kn + 30 kn se ukida kao i 100 kn popust na kupovinu mobitela
POSTPAID PRIJENOS BROJA:
- MNP korisnik će dobiti 300 kn podijeljeno: 25 kn sa mjesečnog računa kroz 12 mjeseci
- Za tarife: KO 50, 100&150, Medju nama 50, 100&150, Slike i slova 50, 100&150
o (Plan0 nije uključena)
- ugovorna obveza nije obavezan za dobivanje benefita
Važno!
- Dosadašnji poseban popust za MNP korisnike na mobitele se ukida
pitanjce,jel mogu ja otic u tele,prenjet broj,uzet kod njih tarifu bez ugovora,i onda kad se odlucim za neki mob potpisat ugovor na 12/24..?
gidi jap!
Mislim da mozes.
Pa pise gore da nema vise popusta za prijenos kod postpaida
Tek sam sad vidio Posjedonov post da su to promijenili.
![]()
Zadnji uredio MrBlc : 11-11-2009 u 13:26
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
vidi vraga,nema vise popusta za prijenos broja,znaci moj prijenos se sada gleda kao nova pretplata,umjesto popusta se dobi 300kn popusta kroz 12mj...a tak sam se nabrijao na Renoir-anista s toga..
gidi jap!
Da ne otvaram novu temu.
Koji su zadnji novi Tele2 brojevi koji su u prodaji za bonove? Je li Tele2 počeo stavljati stare brojeve u opticaj kao što je to slučaj s VIPom?
Prebacio sam broj sa Tomata na Tele2 pa me zanima na koju karticu ću dobiti sms da je broj prebačen?
Hvala unapred
Zadnji uredio NorthGate : 09-09-2010 u 21:10
na tomato,onda stavis novu..ak grijesim ispravite me..![]()
gidi jap!
Nadam se da će neko odgovoriti ko je već prenosio broj.
Trebas dobiti sms na Tomato.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hvala.Meni je sad uključena Tele2 kartica jer nemam još jedan telefon da mi bude uključena i Tomato kartica.Nadam se da nema neke veze koja će biti uključena u tom trenutku?
Kad ti uključe Tele2 karticu, Tomato kartica, ili s koje mreže se već prebacuje, prestaje s radom, možeš ju baciti u smeće.
Nakon prebacivanja ćeš morati restartati mob s tom Tele2 karticom jer ti se neće sama od sebe aktivirati (ugasit će ti Tomato i upaliti Tele2, ali ti to nećeš skužiti dok ne restartaš mob i dok se kartica ponovno ne registrira na mrežu). Neznam ovisi li to od moba do moba, ali takvo je moje iskustvo.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da pojasnim malo proceduru, čini mi se da betmen baš ne shavaća.
Točno ti kažu u tele2 centru u kojem periodu će ti uključiti tele2 (npr. pon između 8 i 12). Kada na tomatu izgubiš signal znači da ti je tomato iskopčan i tada staviš karticu od tele2, uspostaviš prvi poziv u kartica će ti biti aktivirana.
Ok,hvala svima na odgovorima.Sve sam ja to razumeo,samo me je zanimalo sledeće a to je,na koju karticu ću dobit sms da je broj prenešen i da li je bitno da neka od te dve kartice bude ulkjučena,to je sve.
još jednom hvala svima a naročito @Duletu na poslednjoj rečenici,jer me je i to baš zanimalo.
Bok svima!!
Ovo što mi se danas dogodilo spada u kategoriju VJEROVALI ILI NE. Naime prije desetak dana sam podnio zahtjev za prijenos broja iz t-mobile-a (simpa sa šest znamenki) u Tele2, danas je prijenos i izvršen, ali zamislite pametnjakoviće, moj trenutni broj glasi: 0098abcdef
Ja mogu zvati s tog broja, ali kad sebe zovem, automat mi javlja da sam birao broj koji se ne koristi. Sad sam skužio u zahtijevu da su ovi u Tele2 centru poslije dvije 00 zaboravili upisati 385, pa to nemreš vjerovat !!
Bookmarks