nova tarifa namjenjena je korisnicima koji puno surfaju preko mobitela
cijena: 1MB je 0,05kn
mjesečna naknada 50 kn i ne ulazi u potrošnju
cijena razgovora kao u KO tarifi
Od kada?
Jel samo u KO osnovnoj tarifi ili se može koristiti i u drugim tarifama, tipa "među nama"?
Ajd daj link do tele2 stranice da vidim tocno o cemu se radi.
hmm... ako sam dobro shvatil, ovo je totalna glupost...
Prevelika mjesecna naknada, i jos ne ulazi u potrosnju..... Sto bi znacilo na KO 100 50kn gore za surf...
Za usporedbu, kod mobilnog interneta 500 mb = 65 kn
Ovdje 300 mb = 65kn..
Navijal sam da se ponudi nesto za pretplatu da se omoguci surfanje, al ovo je preskupo...
Vip Mobile Surf 60kn - 500mb...
Razocaran sam :/
Znači 50+10 (radijska) + surfanje 5lp/MB+ potrošeni razgovori + poruke = još jedan promašaj od Tele2
....
Čekajte, jel to samo za pretplatu ili? Mislim moglo bi biti i za prepaid, ne? Tipa da se pošalje poruka za aktivaciju toga i onda ti uzmu 50 kn i voziš dalje po toj tarifi 0,05 kn po MB...
Za 50kn bi ti trebali dati pola gige i to bez dodatnih plaćanja kao ovdje spomenutih 0,05kn a nedobiš ništa nego platiš 50kn da bi dalje plaćao 0,05 po MB
Ispada 0,05x500 25kn, dakle plaćaš 75kn za 500MB i to bez bilo čeg drugog!
....
To se isplati jedino nekome ko terabajte skida po terenima okolo...![]()
previše para, ovo je trebalo bit puno, puno jeftinije! jeli se bar može preko tmobile signala?
Naravno da ne.....
'Cijena surfanja u Knock out surf tarifi na Tele2 signalu iznosi 0,005 kn za 100 kB, odnosno 0,05 kn za 1 MB'
Sa tele2.hr:
Tarifa je kreirana da zadovolji potrebe korisnika koji puno surfaju preko mobitela.Cijena surfanja u Knock out surf tarifi na Tele2 signalu iznosi 0,005 kn za 100 kB, odnosno 0,05 kn za 1 MB!! Pretplatnički ugovor uz Knock out surf tarifu može se sklopiti do 31.12. 2009. godine. Korisnici koji do tada potpišu ugovor, mogu tarifu koristiti zauvijek. Ova tarifa nema minimalnu mjesečnu potrošnju, već samo mjesečnu naknadu. Potrošnja ne ulazi u iznos mjesečne naknade.
Ugovor se može sklopiti:
- bez ugovorne obveze (ukoliko korisnik ne uzima mobilni uređaj)
- na 12 mjeseci
- na 24 mjeseca
.
Zadnji uredio kokibj : 09-11-2009 u 22:04
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Totalno neisplativo... vip je jos uvijek bolji po pitanju surf paketa. Bilo bi mi draze da su stavili 0,20/mb i to kao neku opciju na trenutnu tarifu poput onog mobil 10 paketa. Ovo je stvarno preskupo, pogotovo ako se uzme da svaki poziv kosta minimalno 1,04kn
Toliko o tome da se čitaju naša očekivanja i prijedlozi... dajte više "dovraga" normalnu DATA opciju kao što imate na mobilnom internetu i prestanite izmišljati cirkuske točke.
Argh....
Evo još jednom link na matične stranice:
http://www.tele2.se/abonnemang-oversikt.html
pa kliknut na bilo koju tarifu i onda na Tillagstjanster odnosno opcije:
23 kune 200Mb, 70tak kuna 1 Giga.. (a poslje samo smanjena brzina)
Stoga...
dajte UNDO ovaj SurfS**t i nešto normalno..
Kako me ljute...![]()
Zadnji uredio Hamanu : 10-11-2009 u 01:49
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
I još ako se slučajno nađeš na T-mobile signalu, pa te oderu 20 kn po megabajtu![]()
ova tarifa je promašaj zbog više stvari. Prvo, cijena je previsoka, ali nije to najveći problem nego je problem u tome što tele2 tjera korisnike da se "odluče" kako će komunicirat odabirom jedne od 3 tarife, svaka ima nešto povoljno a ostalo nepovoljno, umjesto da uvedu dodatne usluge na tarife tipa "knock out zero" koje korisnika tjeraju da iskrca pare svaki mjesec i on je još sretan. Nek se uvede sms paket tipa 30kn 1000sms, 50kn 1gb, itd, i svak će istrest 200+ kn mjesečno.
Čak i da je cijena ove tarife daleko povoljnija ja je ne mogu koristit jer trebam i jeftine razgovore i zero opciju
pro-ma-šaj
Promašaj teški. Cijena surfanja je samo na Tele2 signalu, a naknada za to + skuplji pozivi ne idu zajedno. Da stvar bude još gora, na detaljnim cijenama su ostavili 0,1 Kn za 100 kB.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
e sad se pitam... dal su oni shvatili da su zaj sami od sebe il zato jer mi poludjeli
evo sad vidio da cijena poziva 0.49kn/min...
No unatoc tome je tarifa neprihvatljiva.... Recimo korisnik na KO 100, potrosi oko 60 kn na poruke, 60 kn na pozive.. ima racun cca 130 kn..
Sad ako hoce malo posurfat, 50+ 10-tak kn za surfanje pa se nakupi do skoro 200-tinjak kuna....
Jos je uvijek tarifa u banani...
Da ne spominjem da se mora bit na Tele2 signalu... Naprave ugovor s T-Mobileom i onda vise stete nego koristi![]()
Zadnji uredio kapica : 10-11-2009 u 12:09
Koliko im se god ovdje na forumu sugerira oni uvijek isto... Trebaju slušat korisnike a ne izmišljat ovakve gluposti ko ova tarifa.
....
Ovo uz istu cijenu razgovora kao u K.O. se isplati samo ljudima koji sigurno troše preko 53 MB mjesečno, odnosno ako su uzima mobitel onda je u prosjeku 63 MB mjesečno ako preračunamu uštedu na mobitelu uz jednak mjesečni račun (MMP100 + 50 kn naknade vs. MMP150) što opet ovisi o konkretnom modelu i popustima za njega. Po meni je ovo samo da ponude i mogu reći da imaju u svojoj ponudi!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Šta je tao veliki problem bio staviti 200Mb/40kn 500Mb/65kn 1Gb/85.... itd.. pa kad ionako radi samo preko njihove mreže umjesto ovih bedastoća.
Da bar postoje Dual SIM smartphones pa da kao drugu karticu čovjek stavi mobile internet kad već neće i neće normalni DATA paket dodati.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
po cijeni od 5 lipa po MB ispadne 1GB = 100 kn. (50kn naknada + 50kn promet)
Mislim da to uopće nije loše neznam kaj ser***, pa lijepo piše, za korisnike koji PUNO surfaju.
Bookmarks