Došao iz škole.
Razmišljam što burazu kupiti za rođendan...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jašta!
Cijelo jutro "ručno" mješao beton za neki zid iza kuće... U protuvrijednosti od nekih 6-7 mješalica... :bauštelac:
Došla matična,pa cu je popodne ugradit. Stara je prdnula ima 10 dana...![]()
dobio tv star 30g i bas sam hepi,napokon gledam kad i kaj hocu![]()
@ georgy, power ball![]()
gidi jap!
Eh, kasno je tomy...
Ali, nije on neki sportaš- to bi ispalo kao da sam sebi kupio![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma znam...
Ali, ne mogu baš tako očito...
Ja "mu" kupim felgu za bicikl, a on (vidi vraga) nema bicikl
Nadam se da ću i ja jednom na paintball otići...![]()
Lol, evo ljudi ja skidam Asda story, ima 1 gb pa ce malo potrajat, kojih pola vure
Btw.bio sam u plodinama, kupo tortilje i najo se ko prase XD
e da evo jedan vid ako moze ^^: Sjede Fata i njena frendica i piju kafu, i uleti mujo sa cvjecem. Kaze fata "Evo muje sa cvjecem, sad ce e prazit pice..." A njoj ce frendica "A bona sta si ne kupis vazu?"![]()
![]()
Mene frend nazvo dns i veli mi vic, a ja rofl XD
One day, sky went blue...
el ou el![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bokić, da i ja malo navratim tukaj![]()
Oj Balkanče! Pa đe's ti nama?
Bokte,ja pomislio da te nešto pojelo...![]()
Ja nisam normalan...
Ovo je nairitantnija pjesma koju sam čuo ali je ne mogu izbaciti iz glave![]()
http://www.vitafitness.hr/Hrvatski/letakPaint.htm
Skupi ekipu i rokaj
OT: IGRAM NAPOKON COD 4 MW 2!!!!!!!!!
YEAAAAAA
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ne čemu?
PC- u?
Pošalji linkić na igru i ono da ne moram serial na PM- ako je
Ja sam se za sad zadovoljio gledanjem walktrougha![]()
Heheh decki moj
Ma eto mene doma svrati ako ti se da
Ovak..Ja sam ju narucio prek frenda koji mi ju je dobio 3 dana prije oficijalnog "pustanja u prodaju" i onda mi ju je poslo iz VB u Cro i to je trajalo 1 dan al sam bio malo ljen pa mi se nije dalo odma ic dignut igru
Ugl sam da kazem multyplayer sux. Malo mi se nesvidja ali mozda je to zbog toga kaj sam jos ufuran u CoD4 ^^
Ali singlplayer....Uhh...To je fenomenalno..
@Georgy: 12.10 mozes ocekivat englesku verziju na piratebayu...
Ali multy ti jos dugo nece biti krekan posto cijela prica ide preko Steam-a![]()
Zaprži i evo me sutra s 2 DVD- a na tvojim vratima (ili negdje dalje od kuće- ako se bojiš)
Što će mi MP (imam COD4), eventualno mi pokažeš pa čekam (ako jednom "kupim" ili kupim igru
).
Ozbiljno.
Javi na PM ako može![]()
![]()
Zar ne može to Alcohol spržiti?
A, ne... opet će mi trebati crack da je pokrenem...
A, ništa...
Izgleda da mi preostaje da upalim video i pravim se da ja igram
Koliko taj frend ima komada?
A, i ne vjerujem ti da si dobio igru- što radiš na forumu onda?![]()
Ni Alcohol ne pali
Al gle i da ti sprzim bi morao imat origigi key da bi uopce mogao instalirat igru...
A ja sam tak prije 7 dana visio za tim filmicima i sada znam zmirecki prec prvih 3-4 misija
Taj frend je dobio oko 25 komada..Gotovo sve ih je vec prodao/poklonio..
Ali bilo bi bolje da si rezervirao preko neta recimo da ti iz VB illi GER posalju..Tamo je jaaako jeftina igrica dok ce nas ovdje recimo u Algoritmu oprat za pare![]()
Bookmarks