Pitanje je jasno...
...ako nemate jasan odgovor koji ce autorici teme pomoci da ostvari sto zeli...onda radje sutite nego da pisete gluposti.
imam jedan problem ... sumnjam u svog momka i zanima me da li postoji način da mu vidim poruke koje dobiva i šalje ... On je na pretplati i znam da se preko interneta može barem vidjeti mjesečni ispis na koje su brojeve slane poruke i koga je zvao, ali nemam pristup tome jer nemam njegovu lozinku
Molim nekoga tko se malo bolje razumje u ovo za pomoć
Unaprijed hvala
Pitanje je jasno...
...ako nemate jasan odgovor koji ce autorici teme pomoci da ostvari sto zeli...onda radje sutite nego da pisete gluposti.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
doticna nije navela o kojem se operateru radi.
dobar grah daleko se čuje
Znam da se u t-mobile-u moze vidjeti web sms (nezma ima li toga u pretplati) ali nisam cuo da se moze vidjeti ispis poruka ;/
One day, sky went blue...
Mogla bi napisati i o kojem se urađaju / os-u radi.
Za wm ima takav programčić. Mogu se vidjeti logovi poslanih i primljenih sms-a i poziva čak i ako su izbrisani.
Ne bi ti preporučio da tako nešto radiš. Da nekoga ulovim da mi to pokusava instalirati gadno bih se naljutio.
POSTOJI PROGRAMČIĆ KOJI SE ZOVE SUPER BLUTUT (Super Bluetooth 1.8 Chaitanya) INSTALIRAŠ GA NA SVOJ TELEFON POKRENEŠ I MOMKU KAŽEŠ DA UKLJUČI BLUETOOT KAO PREBACUJEŠ MU NEŠTO SLIKU KLIP SMISLIŠ NEŠTO E KAD ON PRIHVATI KONTAKT UČITAŠ SVE NJEGOVE PORUKE I PRIMLJENE I POSLANE SVE IH IMAŠ U SVOM TELEFONU ZA PAR TRENUTAKA I KASNIJE ČITAJ
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
Gledaj,svaka takva radnja krsi zakon, i tu govorimo o kaznenom zakonu, zakonu o zastiti privatnosti itd. Ukoliko se posvadjas s deckom nakon toga, i ukoliko poznaje zakon,ima temelja za sudsku tuzbu protiv tebe. Pa cak i ukoliko mu ukrades lozinku.
Kad bih ja kojim nesretnim slučajem bio u bilo kakvoj vezi s osobom koja mi pokušava narušiti privatnost otjerao bih je iste sekunde za sva vremena bez ikakve priče. Ako imaš problem s dečkom, razgovarajte, ili nađi drugog dečka.
Ako već sada nema povjerenja između vas, razmisli koliko ta veza uopće ima budućnost. Povjerenje je temelj svake veze i ako tvoj dečko skriva nešto od tebe, pa makar to bilo i bezazleno nije dobro za budućnost te veze. Umjesto igranja detektiva i riskiranja problema za zakonom razmisli o otvorenom razgovoru.
Super Bluetooth 1.8 Chaitanya program NE RADI! Probao s Nokie na Nokiu i ne radi!
....
Postoji neki Super Bluetooth Hack... Za symbian. Medjutim, iako sam zena, u ovom slucaju necu stati na tvoju stranu i ne savjetujem ti da to radis. Ostali su vec napisali zasto. Besmisleno je potpuno! Ja ne bih gledala od momka poruke cak i kad bi mi dao sam da pregledam niti on gleda moje. To ukljucuje i lozinke za mail i sl. Nemam potrebu da to znam jer imam povjerenja, a svaki covjek treba prostor za sebe.
ajme bože moj, koja tema! sorry ali morao sam
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Bookmarks