pa kad nije došao još
Code:Uskoro dolazi Mobilni telefoni Uskoro u ponudi
ne vidim cijenu....
Nokia 3310 > Nokia 6610 > Sony Ericsson K310i > Sony Ericsson K610i > Nokia 6230 > Nokia 5800 Express Music > iPhone 3GS
pa kad nije došao još
Code:Uskoro dolazi Mobilni telefoni Uskoro u ponudi
okej! sam se nadam da neće pretjerat
Nokia 3310 > Nokia 6610 > Sony Ericsson K310i > Sony Ericsson K610i > Nokia 6230 > Nokia 5800 Express Music > iPhone 3GS
bit će sigurno negdje oko 5000kn+-
ma neznam baš da tak puno... kaj će onda biti sa n900
izgleda da je ovo nasljednik moje n79
treba vidit kad mob izađe softver,izradu,ugl.čini mi se kao OK mob
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Stavljam 100 kuna da će biti 3999,00![]()
ipak si fulao loolll
cijena u Njemačkoj je 580 eura(cca 4222,4kn po sadašnjem tečaju) a kod nas će vjerojatno bit i više.
uz mob također dolaze wh-500 sluške, prvi uz koje dolaze ovakve.
može se rezervirat/naručit ali datum isporuke je nepoznat
http://www.gsmarena.com/nokia_x6_com...-news-1234.php
Te slusalice su sigurno puno kvalitetnije od svih ostalih, al meni bi ih bilo neugodno nositi vani
a izgleda da sam zaboravio da njoka debelo precijenjuje svoje mobove...nece se ponoviti
i kaj onda kaj doleze te sluse,kao trebale bi vrhunske biti?ziher....
dobre su naspram obicnih kaj dolaze uz mob,ali kada se usporede sa nekim renomiranim iz neke low mid klase,puse od apsolutno svih..po meni bzv kaj su ih ubacili unutra i podizu cijenu moba,totalno bzv..
bolje da su stavili in-ear sluške.
ovakav tip je po meni nepraktičan za slušanje po gradu. ne možeš slušat samo na jednu a ako ih staviš ne čuješ okolinu znači da slušanje za vrijeme čekanja nekoga/nečega otpada sa ovima.
podižu cijenu sto posto(kolko vidim cijena im je oko 75$)
mobitel je skup tolko zato kaj dolazi sa onim "comes with music" paketom,to mu dosta podiže cijenu
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
sry, ali post ti je totalno nesuvisao. mod, sryy zbog oftopica.
- ove sluske su otvorenog tipa i kao takve propustaju zvukove okoline (i i zvuk koji reproduciraju u okolinu). nisu sve naglavne slusalice studijske slusalice.
- veca membrana daje kvalitetniji zvuk i bolje dublje tonove. u usporedbi s earbudovima i kanalnim sluskama, ovaj tip daje kvalitetniju reprodukciju. s obzirom da je prilagoden glazbi (comes with music) meni je posve logicno da daju nesto cime i stvarno mozes slusati mjuzu.
- in ear slusalice su specijalizirane za pasivno uklanjanje vanjske buke, pa ti izjava da s njima cujes okolinu ne stoji.
meni osobno se svida ideja da dobivas dobre sluske uz mob, a posto nisu sony sa dugogodisnjim iskustvom proizvodnje dobrih ''usnih'' slusalica, ovo mi je cist logicno.
možda je nesuvisao, zato je tu mod da odluči.
ja nigdje nisam rekao da in-ear sluške ne eliminiraju zvuk okoline, već kad slušaš samo na jednu in-ear slušku čuješ zvukove iz okoline i pošto ja 90% vremena slušam samo na jednoj sluški wh-500 model mi je bezveze za mobitel. plus je i činjenica da je meni glupo hodat po gradu sa takvim tipom sluška, ali to je samo moje mišljenje
što se tiće prvog dijela posta, normalno da daju bolji zvuk i nigdje nisam rekao da ne daju, i kad uzmeš u obzir bolju kvalitetu zvuka/glasnije čak možda, nemogućnost slušanja samo na jednoj sluški zvukovi iz okoline su eliminirani i ja osobno to ne volim kad hodam po gradu.
mobitel stiže 12.11(za dva dana) u trgovine, dok bi službeno lansiranje na tržište trebalo biti 16.11.
interesantno, u UK ce kostati 3700kn samo mob. Cini mi se da je nokija ispeglala cijenu da bude ista kao i od satia.![]()
bas me interesira ako ce doci u t-mobile i koje cifre ce biti
Insideri mobiskiima nekih vijesti kad bi ovo čudo trebalo doći kod nas?
vidio ga u trstu, 499 eura![]()
Bookmarks