Kvalitetan nasljednik W350, izgleda s puno boljim karakteristikama, nadajmo se da neće imati sagem softver.
dobro t10 je bio car prije 10 godina.... moj prvi...
ali nema smisla danas hebemu...
Kvalitetan nasljednik W350, izgleda s puno boljim karakteristikama, nadajmo se da neće imati sagem softver.
ok je skroz...mislim da ono nisu ledice nego zvučnici...šminka kao i u w810
slike rachel i kiki...i video rachel...
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...-news-1011.php
----------Sony Ericsson----------
bas sam to sad vidio,ova rejcel mi je mrak..napokon nesta novo i fora iz se-a...
Slažem se, nije loš, mogao bih gledati da to bude moj prvi Android, umjesto Samsunga.
evo i nešto nepotpunih, za sad specs. Gledam da će vrtiti Android 2.0, a tek se sad najavljuju uređaji na 1.5, kolio pratim, a ovo čudo sa 2.0
HC4L
ali i ovaj kiki je zanimljiv....jer ove prve dvije slike su prikaz mobitela od naprije i odozada... kao proziran gornji dio mobitela.... mozda se hoce furat na lg sto je napravio prozirnu tipkovnicu pa oni nesto kemijaju s ekranom....
a ima i ona druga opcija mozda je to sve fotošop...
Rachel sigurno nije Photoshop, ali ima veći ekran od Touch HD-a, što ipak nije mala stvar. I 1GHz takta procesora... Kiki izgleda kao photoshop.
Jel ima kakvih naznaka za onaj SE CS8 koji bi za t-mobile trebao biti???
http://dailymobile.se/2009/07/15/pic...rachael-leaks/
stvar koju treba primjetiti jest i da rachael ima minu usb,3.5mm ali ne klasičan fastport,stoga vrlo vrlo pohvalna okolnost+ naravno novi ui koji vjerojatno neće biti onako divno fluidan no imaju još vremena prije najave...stoga,možda i da,vidjeti ćemo
Koji je k**** ovaj kiki? nije vrag da je samo taj mali dio gore ekran ??? to se mora ili razvlacit ili nes jer ak ovakav bude bit ce EOL cim izadje![]()
For the hoven lands...
projecira sliku na obe strane tako da se dobije 3d prikaz,to je glavna wow funkcija njega uz dizajn
Pa svejedno je taj ekrancic mali i da je 6D, to je 176x220 :S :S
For the hoven lands...
Jel ima kakvih naznaka za neke nove modele SE osim x10? Mislim, sad su aino, yalou...itd ali rade li i dalje na nekim walkman i cyber shot modelima za 2010 ili su sad sve to kao neki haiku, natai...itd pa sve to ujedinili i odustali od c i w oznake??
glasine više nisu toliko intenzivne kao prije, se je očito u krizi pa i povratak priprema sa ponešto diskretnijim najavama i manje predstavljenih modela prije nego je tome vrijeme. nisu odustali samo to neće biti onako jaki modeli kao što će biti ovi is android , wm, symb serije, stoga vjerojatno neće dobivati tako velike najave, a u 2. mjesecu će sigurno biti veselo, dok bi se još poneki uređaj mogao predstaviti do kraja godine sigurno
Sony Ericsson Susan i Sunny:
http://www.myddnetwork.com/new-gadge...usan/#more-452
sony ericsson kurara
![]()
Zanimljiv model ako će ikad u prodaju.Jedino što me stvarno privlači na ovom modelu je snimanje HD videa.Još kad bi imao i HDMI....![]()
prelijep je model... HD video je imao N93? jelda??
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
E onda bi trebalo SE da frkne HD da bude opet u trendu...
ali i sam model izgleda relativno malo, i očito ima symb.
Ma satio isti i samo kučište drugo nabacili + taj HD opcija...
Bolje, što više takvih bolja nam dostupnost![]()
Bookmarks