Ajde pa nije to ništa strašno oženiti se.
Ja sam to učinio kada ste vi imali oko 10 godina![]()
You're breaking my balls, dude
Pročitaj ponovno svoju zadnju rečenicu gdje spominješ Zg, pa pročitaj moj dodatak, pa zaključi tko je gost i gdje ću se ženiti. I prokleto dosta o ženidbi!!! Imam tremu![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ajde pa nije to ništa strašno oženiti se.
Ja sam to učinio kada ste vi imali oko 10 godina![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Lol, nis od moje ženidbe kojih desetak godinakakva ženidba, udri po kompu i ko ga šiša (frizer ja mislim
), a i 4 sam iz lektire dobil, haha! Same pohvale od staraca, i klasićni:"Možeš i bolje da hočeš!" E AL NEEEEČU! XD
Aj, ak vele da nije strasno, ond nije, ženi se, imal bus klope gotove, ćistu kuću (na žalost XD) i "odmora" navećer! Ne pitajte me od kud mi inspiracija XD
One day, sky went blue...
Odigrao s frendovima jedan team deathmatch... Taman 8 sekundi prije kraja na 51:51 ja koknem snajperom obojicu protivnika koji su se sakrili da ostane neriješeno...
Sad idem pred telku spavat...![]()
Laku Noć INSOMNIJACI!
George Eliot
jutar
neka bijela sranja vani
ajmo mijenjat gumbije na autiću....
Mi6 Black
Dobro je ako prije toga ne moras ocistit auto od bijelih sranja...
OT: budan od 5... Ne znam sto mi je.![]()
budan od sad...
neko odmaranje, večeras neki lom opet...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Umoran...
Pada snijeg![]()
Україна
Stara me spremila za bolnicu kao da se selim tamo
A idem na 2 dana.
Ima li koga u Dubravi u bolnici- da se upoznamo?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kak ubrzat ovo govno od kompa, kad smo vec kod govana? XD nest mi se usporio u sadnje vrijeme a i na sticku mi Avira kaze da imam "virus" kad ga got prikopcam, ja skeniram, sve 5, i posle opet isto... Pomoc?
One day, sky went blue...
Zašto ne u Dubravu?
Dati će mi samo lokalnu- pa pobjegnem ako mi krenu rezati nogu ili tako nešto
Ma, imam neki tumor na usni :nolip:![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
žorži, pretpostavljam da je benigno, al svejedno uzasno zvuci
get well soon
i moj muz bolestan, kuri skoro 39, kaslje i boli ga koza na dodir.. kaj ak je svinjska gripa?!
we're gonna die!!anic:
a nismo nit dva mjeseca braka odbrojali![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ma, to se samo zove tumor- nije "tumor" tumor
To mi "posijeku", ostanem preko noći i idem doma ako je sve dobro.
Nemoj mi samo po busu kašljati i kihati...
Eto, gledaj danas na 1. vodič za preživljavanje
frish- koliko znam- samo jedna.
Ona velika, kockasta, zelena![]()
I ja sam nešto polu-bolestan. Takva je sezona![]()
Україна
pogledao dokumentarac Home do pola.
Genijalan uradak.
drugu polovicu si cuvam za sjutra ili kada cu imati opet malo vremena u miru nastaviti.
a usporedo sa gledanjem skidam verziju u full HDu. Zato se isplati imati imati dobar monitor !!!
dobar grah daleko se čuje
Došao iz bolnice.
Zašili mi usnu- izgleda kao da sam na Botox išao
Tip na stanici me pitao jesam li se to ja tukao s nekim Vrabecom![]()
Elou... Baš nemam vremena se javiti ovdje ali eto, sad mogu
Šta sad radite?![]()
trazim nesto al neznam ni ja sto trazim
George Eliot
Našo neke punjene paprike u frižideru. Jednu sam ispraznio...
Odo spavat...![]()
ubrzo na spavanje, sutra arena...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Joj da znate kako je dobar osjećaj kad ti umjesto u P.U (pogonski ured) pismo stigne u P.U (poreznu upravu)...
I od cetvrtka (proslog) covjek drzi pismo s mojim papirima za kredit tamo u nekom svom ormaru... A ja čupam kosu vec 10 dana i trazim pismo okolo... Cak sam odlazio i u P.U (policijsku upravu)... Svakakvih školovanih nepismenjaka danas mozete nac na svakom koraku...
Vec sam bio u banci napravit novi zahtjev koliko su me bili iznervirali,i na kraju je pismo isplivalo kad sam naso sefa porezne uprave. Covjek mi dao pismo,ja se zahvalim i sve 5,a poštari su me čuli kad sam došo s pismom u njihovu "butigu".![]()
Bookmarks