molim vas neka mi neko pomogne, evo sam inst garmin i i preko mapsourcea inst adriaROUTE i prebacia preko mapsourcea na mob i sve kako piše u uputama i sad kad iden po prvi put uključit garmin, tj uđem u vidi karte na mobu, ekran mi je crn i piše mi u donjem desnom kutu "no map", a iznad mi u zelenom kvadratu piše "tražim satelite", hoće li se karta pojavit nakon što pronađe sat ili sam ja našto zeznia? hvala.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
hvala, ali evo upalilo mi je, i naša je nekakvu kartu st i kad sam ga isključiu i ponovno uključio ponovno mi je sve crno i nemože uhvatiti kartu, jel imaš objašnjenje?
...gdje se nalaziš...jel ti uspio uhvatiti GPS signal...
oprosti, sad ssam već sigurno dosadan, ali ovako, evo dovnloadam dio po dio sa rapidsharea CN europe 2010, pa kad pokušam extract to, me traži da unesem nekakv password, ako bi mi itko mogao pomoć bio bih mu jako zahvalan.
u st sam u stanu na zadnjem katu, ali ću sutra pokušat na krov otić i putit ga 10-ak minuta da hvata pa onda izać iz programa i vidit hoće li onda kad pohvata sve šta se moglo pohvatat spremit ako ne onda ću probat nać nekoga u st ko zna da mi ppokaže kako, :-)
Zadnji uredio Ico : 23-10-2009 u 23:16 Razlog: spojeni postovi. postoji tipka EDIT
hvala na pomoći, evo mi je pohvatao satelite i savršeno radi, ali sad iman drugi problem, kako smanjit potrošnju baterije, probao sam skinuti app killMe ali mi piše da se nemože inst jel nije kompatibilna sa telefonom, a onda sam probao sa xploreom nać neki Sys file na memo kartici i na telefonu ali nema, šta da radim????
Skinuo sam nekoliko vozila (sa garminove stranice), kopirao u garmin folder, i kad odem u opcije vozila i pokušam promjeniti onu strelicu, nema niti jednog vozila ,i dalje samo ona strelica ???
na staroj verziji 5.20 mi je šljakalo, a sad na ovoj novoj 5.60 NE ???
Da se nisi zabunio? Vozila moraš kopirati u folder "VOZILA" ("Vehicle")!
Vozila imaš i ovdje:
Vehicle.rar
I optimisti i pesimisti doprinose razvitku našega društva. Optimisti su izumili zrakoplov, a pesimisti padobran.
Ja sam isto imao problem s tim vozilima, samo moraš folder Vehicle ubacit pod Garmin folder na memorijskoj, nemjenjat naziv foldera i ti auti moraju radit.
Ja ih više nemam jer mi je to bezveze, bolja mi je ova stara strelica, a i nešto mi je sporo išlo kada sam birao koje ću vozilo.
@cartmanst3 skini killme iz tutorijala, svima radi
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Thnx, bio je problem u jednom slovu "s" tj. VECIHLES
I da, taj killme sam skinuo iz tutorijala i probao instalirati, međutim traži potpis programa
Nakon toga odem u tutorijal od Iceka( http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64608 ) di objašnjava potpisivanje i hakiranje moba, međutim stranica koju je dao ne radi,
Kako onda da rješim potrošnju baterije, jer zaista ako preimenuješ i obrišeš ona dva fajla, garmin nakon restarta mobitela se ne može pokrenuti
Zadnji uredio observer385 : 27-10-2009 u 10:47
To se desilo i meni i još par članova. Kad stisneš na Garmin ikonu da pokreneš program, ekran samo zatrepne i ništa se nedogađa. Onda moraš ponovno instalirati Garmin i nisi ništa dobio.
Potraži u temi o potpisivanju aplikacija i hakiranju mobitela link za dobivanje certifikata, mora da je netko stavio link. Onda samo potpišeš killme i radi.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Mislim da ti se taj problem u potpunocti neće rješiti ni sa jednom verzijom, i ja imam taj uređaj, pa kad mi se to desi, restartam mob. i piči daljeup
Upravo tak, a ništa, odoh koristiti tražilicu, ako ne uspijem valjda će neka dobra duša staviti već nekakav link![]()
![]()
Zadnji uredio HCSC : 27-10-2009 u 12:19 Razlog: spojeni postovi, tipka EDIT
Dali je moguće instalirati Garmin Mobile na LG Arenu ?? Hvala unapijed
a ne. Ne spada u domenu smartphone uređaja (Symbian, WM)
Samo mala napomena, vjerojatno ovo nisi znao:
Kada jednom u Killme ubiješ **TSRAutostart.exe, on će se opet vratiti kada pokreneš Garmin.
Trebaš učiniti sljedeće da se **TSRAutostart.exe nevraća:
U "killme" terminirati **TSRAutostart.exe. Upaliti Garmin, otići pod alati->sustav->Launch backround service i staviti na uključeno. Izaći iz Garmina, otići u killme i opet terminirati **TSRAutostart.exe. Potom otići u Garmin, alati->sustav->launch backround service i staviti pod isključeno. Potom izaći iz Garmina te opet terminirati **TSRAutostart.exe.
I to je to!
**TSRAutostart.exe se više neće pojavljivati!
Odradila sam sve po uputstvima da bi instalirala GarminMobileXT_50040 na moju N 6220 c. Ali kad hocu da pokrenem instalaciju sa telefona kaza mi da tip datoteke nije podrzan, to isto javlja i sa nekom ranijom verzijom, sta da radim_:;*?
Obično na nekim telefonima javi da nije podržan i da možda neće raditi, pa pita želiš li ipak nastaviti. Stisneš da i sve radi.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Instalirao sam garmin u svoju nokiu n78 i instalirao karte, e sad kad uđem u njega gore gdje bi trebalo da bude signal od garmina u mene je crveni prekriženi krug, zbog čega to?
nisi odključao Garmin, ili probaj ugasiti Garmin te ponovo ući, možda ga skuži
Bookmarks