Ja sam isto skeptik kaj se tice kupovanja prek oglasa i na djendo.Kako mi je trebal pod hitno drugi mobac,raspitala se kod frendova ima ko kakav za prodat,nije mi bilo vazno kakav sam da radi.Frend koji radi u dobroj firmi ,pa tam dobiva i povoljno mobace imal je crvenog lg prakticki novog sam raspakiranog.Super je sve radi za 5.Drugi frend je kupio u ducanu isti takav,ali crni.Od pocetka ga je zezao nije mogaoo poruke pisat,pa ga vracao u servis ,pa opet nekaj,pa dobio drugi.Uglavnom,zelim reci da nema pravila kako za kvalitetu,poslovanje ,svercanje ,tako i za karakter ljudi.Svaka skola se placa ,ponekad jako skupo!!
![]()

Odgovori uz citat
.Frend koji radi u dobroj firmi ,pa tam dobiva i povoljno mobace imal je crvenog lg prakticki novog sam raspakiranog.Super je sve radi za 5.Drugi frend je kupio u ducanu isti takav,ali crni.Od pocetka ga je zezao nije mogaoo poruke pisat,pa ga vracao u servis ,pa opet nekaj,pa dobio drugi.Uglavnom,zelim reci da nema pravila kako za kvalitetu,poslovanje ,svercanje ,tako i za karakter ljudi.Svaka skola se placa ,ponekad jako skupo!!

Bookmarks