@ Vuki: Ima tu dosta istine...
hehehe ........ klasična zavaljotka ................. garancija auto kuće da bude sa njim sve uredu(LOL) .............. a kada se tako nešto dogodi poslje roka od 3mjeseca peru ruke da glava boli.
Pitaj ti njih ako su pravi koliko ti imaš pravo probe vozila prije kupnje (da ga odvezeš majstoru u radionu kojem ti vjeruješ) a ne ovako na 15 minutno razgledavanje pod haubom i par udaraca nogom od gumu![]()
![]()
LOL pa o tome ti pišem .......Valjak na kvadrat za levate!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
@ Vuki: Ima tu dosta istine...
Zadnji uredio VuKi : 27-10-2009 u 20:58
George Eliot
vidim jos price o aftu, znaci nist a? ;/ aj nek ti sa srecom ^^
One day, sky went blue...
Jutro svima
Eto mene da se i tu malo javim
Polako me pocinje nervirat ovaj E52.. Malo je spor i ima par glupih bugova...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Eto spremam se za skolu, nisam procito lektiru (DANAS JE LEKTIRA; SRANJEEE :O ) i imam dopunsku iz hr nulti sat -.-' ah, koj zivot, ha ljudi?![]()
Dan...
J***na škola uništava ono malo life-a akj sam imao
Odoh dalje učit![]()
Izvirio iz guzve malo. Sad cu ubrzo natrag...
Stize prinova u obiteljski vozni park. Brat oso danas u ST po novi SX4...![]()
TOOO! Sutra skola skracna! YAY!NAPOKOON! Btw. 2 sata kemije i biologija prva 3 sata, a ista uciteljica YIPEE! Pola sata manje zla! XD Aj požž ljudeki!
![]()
kad tvoj stiže?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Gotov tjedan, gotov roditeljski
Mario, you're grounded!
No, svaki zakon ima rupe![]()
Eh, Mario, Mario- naughty Mario
Vidi li netko na ovoj stranici raspored vozača (treba imati ime i lozinku- ali me samo zanima da li netko nalazi link do toga)?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
sutra u gardaland buhahaha....jedva cekam
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
@Mario,
Pa sto ucini da si to zasluzio?
A nista, nema rupa, odradi sad kaznu ko pravi muskarac.
@georgy,
Koliko mi se cini, taj site je prilicno friski, te jos nedovrsen. Npr. gore ima 4 linka, ali svi vode na pocetnu stranicu. A sto mislis pod "raspored vozaca"? Tko ce u koje vrijeme voziti bus/tram, imenom i prezimenom? Mislim da to nikad neces naci javno, to su povjerljivi podaci...
Ma, da, nešto su nadograđivali zbog virusa.
Da, raspored tko kada i koji autobus/ tramvaj vozi.
Ali, kolega od starog kaže da on vidi raspored.
Pa mi nije jasno kako on to vidi...
I kada u google upišem "uva zet raspored", u "opisu" linka (prve dvije stranice) piše raspored rada vozača tramvaja- ali na stranici toga nigdje nema.
Ma, to ti piše po brojevima- svaki vozač ima svoj broj, ne piše nigdje ime i prezime.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
HAHA! E stvarno, trojka i kazna, pa mene bi stari usklisil da ja prejdem hr sa 3!![]()
Nisam siguran gdje bih postao zato se unaprijed ispričavam moderatorima i administratorima foruma. Zanima me, da li se isplati kupiti ovu stvarčicu?
http://cgi.ebay.com/OEM-Sony-Ericsso...item4a96f7c8f6
Da li je stvarno besplatni shipping i to u Hrvatsku? Zanima me da li bi mi neko umjesto mene mogao to naručiti i poslati mi preporučenom poštom? A ja cu mu platiti punu cijenu ( poštarina besplatna)+proizvoda+troskovi preporucene posiljke(oko 15 kn max.).
Hvala unaprijed!
XD
OT: Skidam si iTunes! XD
George Eliot
Bookmarks