...gdje kupuješ - oglasnik, pretplata, slobodna prodaja...
trazim smartphone/dummy s integriranim GPSom, koji podržava garmin
minimalno 2.4 - 2.6 velicina displaya, a da nije n95.
zzzzzZ
...gdje kupuješ - oglasnik, pretplata, slobodna prodaja...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
tražim polovnjak višeg razreda, a da je za (max)1500kn u dobrom stanju - mislim na tragove korištenja.
zzzzzZ
Meni na pamet dolazi već previše puta spominjana 5800XM![]()
Ja koristim Nokiu E90 i vrlo sam zadovoljan.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
S obzirom na Garmina, ograničen si na Symbian i WM. Moja preporuka je 5800 XM jer ima velik ekran i dolazi s 8 GB karticom.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Preporučujem N82 (svima) jer mislim da je najbolji mogući izbor do te cifre, ali problem je što ga je teško pronaći u oglasniku.. Ali hrabrom srcu ništa nije nemoguće
![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
..."svatko svog konja fali" ...
...moja preporuka je 5800xm - velik ekran, touch + rotate, symbian, 8GB kartica, podržava garmin...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
n82 je odličan ali je za neko duže navođenje premali ekran,zato mi se 5800 čini boljim izborom![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
malo sam skeptican na 5800 XM -zbog touchscreena.. cini mi se da ne hvata baš dobro.. sudeci po videoima po youtu,.
btw kakav je poklopac baterije od 5800 XM? da li škripi kad se pritisne mob u ruci?
sve nokije koje imaju loše izveden poklopac baterije su out - ne zanimaju me![]()
Zadnji uredio i969i : 30-10-2009 u 18:50
zzzzzZ
Touch reagira odlično. Pljuvaju ga oni koji su navikli na kapacitivni koji reagira na dodir bez ikakovg pritiska. Nokia ima resistivni na kojem je potrebno lagano pritisnuti ekran. To je samo stvar navike. Poklopac baterije mi se za sad čini OK, iako nemam Nokiu dugo, ali definitivno sam vidio gorih rješenje. Pretpostavljan da neće biti problem nekomu tko ne vadi bateriju svaki čas.
Međutim ima par problema. Meni se zna blokirati. Svijetli pozadinsko, ekran crn i ne reagira uopće, jedino vađenje baterije pomaže. Kažu da je to do software-a, a kako za moj product code nije još izašao soft 31 ne mogu napraviti update. Garmin se zna ponekad rušit, ali samo ako u pregledu karte nekoliko puta ide zoomirat prije nego učita kartu do kraja. U tom slučaju se samo Garmin sruši, pokreneš ga ponovno, čak je i ruta sačuvana.
Mislim da je to do samog Garmina, nisam siguran da li se to događa i u najnovijoj verziji 5.00.60 koju sam tek sinoć stavio.
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ok, faavorit mi je 5800 XM.. jedino me muci poklopac.. imam traume od nokijinih poklopaca baterije.. moram to nekako provjeriti da li mi je po guštu.
ima li lufta izmedju baterije i poklopca?
zzzzzZ
Lufta ima. Ako te strah da će poklopac ispadati - ne vjerujem, ali ako ti luft smeta, onda ne vjerujem da ćeš biti zadovoljan.
Imam 5800 vec neko vijeme i nemam gore spomenutih problema, znam mi software bit mao sporiji, al to jel prebrzo stiscem pa ce malo zblesira, a sta se garmina tice, nikad mi se nije srusio, malo nekad fula u navigiranju, al izlaze zakrpe i sve se to polako krpa!
Poklopac ne skripi, barem meni ne jos, a touch je dobar, samo trazi naviku!
ja predlažem da uzmeš 5800 ili pričekaš 5230.
Inače, ako imate problem s luftom ispod poklopca samo umetnite mrvicu papira između poklopca i baterije ili još bolje, otkinite komad izolir trake, zaljepite međusobno krajeve trake tako da ljepljiva strana bude izvana, nakeljite na bateriju i sam poklopite. meni pomaže![]()
Bookmarks