Nemas razloga ja sam ga patch-ovao bez problema i vec 10-tak dana "fercera" odlicno. Koristi "HelloOX2.v2.03.Unsigned"
Ako zastopa kod instalacije samo je pokreni ponovo.
Jedino mi je u prvom momentu prikazao na kartici (16GB) vise od 10-tak particija, kasnije su one resetovanjem nestale.
Sto se tice Garmina djaba on se smrzava i resetuje ( ja ga prije nisam nikad koristio tako da mu neznam sta raditi ((ehhh da je iGO-lijepi iGO).
Imam osjecaj da su karte nekako teske za ucitavanje ili se ne osvjezuju jednostavno se smrzne na odredjenom polju (vidis jos neko vrijeme kretanje ikone vozila,brzinu i sl. a karta ostaje na istom mjestu, i onda paf. reset.
Mislim da je to do garmina ne do uredjaja jer nokia karte sasvim ok rade.
Inace u kolima preko bluetooth fm transmiera slusam muziku i pokrenem garmin, sto se tice muzike perfekt. Bateriju je najbolje ispitati instalacijom "Capree.iON.BatteryTimer" LIJEP OSJECAJ KAD TI POKAZE DA JE PREOSTALO JOS 4 d.16h)
Zadnji uredio Ico : 18-10-2009 u 08:22 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT
...budem vidio još sutra s tim garminom...
...a što se tiče te baterije - ja sam jednostavno presretan - prijašnji symbiani uspjeli su raditi max 1,5 dan uz normalno, tj. što manje korištenja...
...E52 radi puna 2 dana uz maksimalno opterećenje + što je ODLIČNO......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Čitajući sve dojmove i recenzije, biti će da firmware moba treba još mrvicu dotjerati. (prvenstveno zbog navigacije) Stoga ga neću još uzimati.
Ali mene i dalje kopka jel netko probao usporedno tipkati (ili još bolje raditi) s E55 i E52, da znam dal bi se ta kvazi-qwerty tipkovnica možda više isplatila uzeti, jer su E55 i E52 identični, osim tipkovnice. Odnosno jesi li stvarno brži kad se navikneš na tu tipkovnicu ili je to samo mit? (naime recenzije tvrde da je tipkanje na E55 brže od 15 do 30%)
Tnx!
...malo izvješće o trajanju baterije:
...danas išli do Kutine i natrag - mobitel je najprije bio na internetu oko pola sata (UMTS), slikao sam dvije slike da bi nakon toga 2h bio neprestano u pogonu - navigacija Sygic (pozadinsko osvjetljenje, govor, komunikacija sa satelitom i baznom stanicom) + pokoji poziv od 1-2min - i rezultat - potrošena samo 1 crtica baterije...
Ma baterija je super, razgovor , prilicno stabilna konekcija, samo vec sad primjetim stvari koje su ipak kad se poglega-nedostatak. GPS ipak zakucava ,A2DP bluetooth protokol odlicnog zvuka ali redovno zakuca ,prije sam mislio da je to do motorolinog transmitera ali sad mislim da nije jer je redovna pojava da ga moram upaliti i ugasiti da bi se konektovao za transfer muzike. "Obicni" protokol radi bez problema odmah se poveze ,razgovaram preko transmitera ali muziku ne transmituje dok ga ne ugasim i upalim. Poslije ako ga diskonektujem i ugasim bluetooth na nokii ili na transmiteru i udaljim se neko vrijeme od vozila -opet isto pali -gasi-pali... sad me vec to pocinje zivcirati. Prevario sam se i kod nokia mapa zna (rijetko) ali zna i kod nokia navigacije "zakucati". Sad se vec i resetuje ponekad cisto bez nekog razloga ili ja bar taj razlog nisam upratio.
Znaci sto se tice izgleda, baterije, razgovora sve ok "Best Buy" .Ove ostale stvari ipak ce morati firmvare ispraviti.
Da me neko pogresno neshvati -nepada mi napamet da ga mijenjam jer prevashodno sam ga uzeo kao prvu pravu zamjenu za 6310i, ali eto ako nekog zanimaju dojmovi ovo su moji i to je to.
Interesuje me u vezi ovog fona da li se stvarno toliko pregreva pri duzim razgovorima kao sto pise na raznim forumima.Telefon mi se mnogo dopada i rad sam da promenim n79,koji sada imam,za e52 ali me malo pokolebalo ovo sto sam procitao o pregrevanju pa bih molio one koji imaju ovaj telefon da kazu svoja iskustva po tom pitanju,hvala
...pa što se tiče tog zagrijavanja - ništa drugačije nije bilo niti s ostalim nokijama koje sam imao ni koje imam...
nisam primijetio da se zagrijava jako, iako mi je najduži razgovor bio oko 5min.
a vjerojatno i samo držanje uređaja pridonese zagrijavanju(pokrijete li cijelu bateriju ili ne).
A možda je sve samo subjektivne prirode - metalni poklopac se lako zagrije već od same topline ruku. A opet to ne bi trebale biti temperature da boli glava.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sad su kod mene počeli problemi:
GPS sad radi al mu treba da se zaloka 5-10 minuta.
resetira se nekoliko puta dnevno, nakon duljeg razgovora se ugasi, ako prebrzo tipkam smrzne se tako da mu moram izvadit bateriju, jučer se smrznuo i tek nakon pola sata sam ga uspio upalit,
Prije nego što je bio na servisu (GPS problem,dobio novi uređaj) nije se resetirao, al sad i pogotovo kad sam ga počeo intenzivnije koristit užas!
Dajte novi firmware ako boga znate!!!![]()
...ja stvarno mogu "kucnuti o drvo" jer nemam takvih problema...hm , što se tiče toga gps-a, ja koristim uz pomoć mreže jer mi se nije dalo čekati (ali i čemu onda ovaj mobitel koji sam platio dosta ako ga neću koristit i za pristup internetu - jer ako imaš za njega onda imaš i dodatne stvari, jel), a ovako radi kao sat, nije se niti jednom smrznuo niti resetirao sam od sebe, a ovo upravo pišem na njemu iz hotela dok pijem kavu, spojen na net preko t-mobile wnw i opere ...nadam se da će se tvoj stabilizirati jer updatea nema na vidiku...jedino što me razljutilo je smrzavanje garmina, ali zato sygic radi bez problema :-) ...
pa tu po arvackoj mi GPS više služi za zezanciju, al u izvanzemaljstvu u roamingu to više nije zanemariv trošak
a budući da prvi aparat nije imao toliko problema sa smrzavanjem, ovo sad sve više živcira, pogotovo jer kako kažeš toliko košta.
Ovaj model stvarno ruši nokiju u mojim očima i moram priznat da ju sve više mrzim.
Da update nije na vidiku, a mi nek pizdimo...![]()
jeli tko imao problem sa uređajem da se jednostavno prilikom totalnog pražnjenja baterije,
baterija ne može napuniti i da se uređaj nemože uključiti.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
...odgovoreno već u drugoj temi, ali nije problem ponovit: nisam imao taj problem (dosad sam ga samo jedanput skroz ispraznio), ali nemam stvarno nikakvih problema s telefonom, sve fercera ko sat...
Jesu li ovo novi firmware ???? jeli neko probao i jel za ovo treba imati neki flash uredjaj ili moze sa nekim Tool om da se nabaci obicnim kablom.
Skinuo sam sva tri ali oni se samo raspakuju ...neznam kako pokrenuti flasovanje.
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=413426
Pokusao sam ali nisam "kod kuce" sa symbianom i Phoenix-om tako da ne ide krene flash i prekine u pola.neznam zasto
http://slike.hr/slike/untitled1_4222b.jpg.html
Zadnji uredio MDAIII : 07-11-2009 u 23:35
...vjeruj - ja ga do sada nisam koristio a niti planiram, čekam da update bude dostupan preko Nokia update-a, a za ovaj problem priupitaj ovdje - Rasprava na temu - Phoenix Service Software - pomoć ...
E71 je nestalo u centrima,pa me zanima da li se isplati uzet E52...ne znam,najviše me brinu ovi bugovi...inaće je super...molim vas da se malo aktivirate jer mi mob treba hitno pošto je P1i pokojan
jeli ti to ozbiljno?
, ali E71 još ima u centrima.
a definitivno u T-centrima.
sorry naali sam morao dat odgovor.
neću vše.
a dali se isplati kupit E52, moj odgovor ti je da se svakako isplati.
imam je priliku koristit skorosvaki dan i uređaj je jednostavno ZAKON.
ISKRENO, TO JE MOJ SLIJEDEĆI UREĐAJ.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Nitko ništ ne komentira, pa da pitam: Jel ovo napokon izašao službeni firmware upgrade?
Klik na vijest
Ako jest, dal bi mi ako uzmem mob u T-comu, i direktno ga odnesem u Mobis mogli odmah updejtat?
Hvala.
izašao je. trebali bi ga odmah updejtat, kažeš još da nije stabilan sa trenutnim i da želiš novi. tak ću morat i ja jer je moja iz t-coma također i nema updejta još.
inače, kažu da se popravila stabilnost moba. nisam našao nigdje popis ili bolji review updejta za sada.
za sve koji će updejtat preporučam da pročitaju par postova na sljedećm linku(pred kraj prve stranice i početak druge, autor postova je hale).
http://discussions.europe.nokia.com/...hread.id=61379
Bookmarks