imam ja jedno pitanje vezano za iphone naime kad primim poruku il kad idem u settings jako sporo mi otvara....dal zna neko kak se to da sredit?
odi u settings-general-about.
očitaj šta ti piše pod version i modem firmware. ako je modem firmware 05.11.07 onda ga zasad ne možeš otključat.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
imam ja jedno pitanje vezano za iphone naime kad primim poruku il kad idem u settings jako sporo mi otvara....dal zna neko kak se to da sredit?
Ispricavam se ako je vec bilo,ali ne mogu naci odg na forumu.Tek sam poceo koristiti iphone.BTW: 2G classic,JB,3.1. itunes 9,imam Hr racun
Kako napraviti,izbrisati,preimenovati foldere u aplikaciji foto(ona sa ikonom suncokreta)?Postoji vec po defaultu jedan folder u aplikaciji foto,to je album u koji idu slike snimljene sa kamerom,pokusao sam sa add folder to library preko itunesa i napravio mi je foto knjizicu(isto sa ikonom suncokreta)ali kako napraviti neki novi folder,taj "foto knjizica" pobrisati ili preimenovati nemam pojma.
Trazio sam preko neta i nasao upute za mac preko iphoto,ali nema za windowse.
Hvala unaprijed na odgovorima.
@pravas nikako
@texas sve slike koje misliš syncat trebale bi ti bit u my pictures folderu ili folderu za koji si namjestio itunes da vidi kao my pictures. nakon tog samo odeš na photos kad spojiš iphone i syncaš foldere sa slikama koje ti trebaju
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Zvuk SMS-a prilikom razgovora
Hm...pricam ja tako na ajfonu i dolazi mi poruka...cujem zvuk poruke kao da je fon na stolu
jel to normalno kod ejpla ili WTF !?
RoBee
Pitanje filmici skinuti sa youtube-a sa mxtube 1.5.....
Di se ti filmici nalaze? Trazim po var-u ali 0 bodova
jailbreak/restore pitanje.
dakle, da od-jailbreakam telefon dovoljno je u itunesima napraviti što? samo update na zadnju verziju firmwarea? što ako nemam backup, hoće li mi onda izbrisati imenik i smsove?
što uopće jailbreakani ajfon napravi sam sebi kod updatea?
trebaš prvo reć jel imaš otključan iphone ili koristiš t-mobile. ako ti ne treba mogućnost otključavanja onda ugasi mob, drži home tipku i ukopčaj ga u komp da dođe u restore mode, i klikni restore. I da, tako ćeš izgubit sve podatke. backup ti ionako ne bi pomogao jer ako želiš vratit backup s jailbreakanog iphonea na obični to ne prolazi baš.
da je otključan, rekao bih
ne treba mi otključan mob. situacija je jednostavna: imam verziju 2.2.1, jailbreakanu. hoću napraviti update. čitao sam okolo, ekipa sugerira napraviti backup, eventualno vratiti na tvorničke postavke, napraviti restore backupa i onda upgrade.
koji je pravi, bezbolan način (čitaj: koji će mi zadržati kontakte i smsove, za ostalo me boli dupe)?
.... dočim drugi kažu da se može samo i apdejtat, da to jednostavno odbrejka telefon i bok.
hm.
iskustva?
Pa, da- napravio update ili restore- "od-jailbreakati" če se.
Samo, s updateom ćeš dobiti još par korisnih stvarčica.
(naravno, govorimo o updateu ili restoreu pomoću iTunesa- čisti restore ili update).
Kontakti i SMS:
Kontakti- sinkroniziraš ih sa Windows Address Book (ili što već koristiš) i poslije ih sinkroniziraš s "novim" iPhoneom.
SMS- nisam siguran, ali mislim da bi običan backup trebao raditi.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ne koristim ništa za sinkroniziranje kontakata sa ajfonom. ali, zar se ne bekapiraju isti sa, jel, backupom?
Ma, da...
Mislio sam da sam negdje vidio da backup možda ne radi sa novijom verzijom softwarea, tj. s a starije na noviju.
Ali, dalje sam gledao i vidim da bi trebalo raditi.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
onda napravi backup, ali obriši sve aplikacije prije toga.
Da li se mogu prebaciti pdf datoteke sa kompa na iphone?
Da.
Imaš dosta PDF readera koji imaju opciju da FTP- om prebaciš datoteke na iPhone.
Ja koristim Good Reader- jer ima najbolji zoom, a ti nađi koji ti se sviđa (ima i besplatnih, naravno).
Hvala
Kako omoguciti MMS na 2G iphoneu?
Malo sam trazio po netu i nasao:
http://forum.lowyat.net/topic/1077183
http://forum.lowyat.net/topic/1077183/+220
http://mytriniphone.com/blog/2009/06...to-iphone-2gs/
Ali ne mogu naci aplikaciju ActivateMMS2G preko cydie.To je besplatna aplikacija?Ima netko iskustva s tim?
Kako se naplacuju MMS,pojedinacno/uobicajeno ili preko "mobilne podatkovne mreze"?
Dali nekome radi mms na iphonu 3G soft 3.0.1. mreža VIPnet (pretplata) bez dodatnih apčlikacija swirlymms i sl. kupjen u t-mobileu i otključan preko cydie?
1. Isprika ako je negdje bilo slično pitanje, pokušavao sam sa tražilicom i nisam uspio.
Dakle: Dali se na iPhone može postaviti(instalirati) Garmin navigacija kao kod simbian mobitela, i ako može nekakav link na tutorial ili slično
Hvala![]()
Zna li netko kako se iz hystorija na iphonu pozivi bišu pojedinačno
bok !!!
Zanima me da li kada nesto skidam preko PROGRAMA INSTALLOUS-a npr neku aplikaciju i pise 0.99 dolara, da li ce to meni naplatit ili to nema veze ???
normalno iphone je jailbreak...
ispričavam se na ovom glupom i vjerovatno već ponavljanom pitanju ali moram:
Radi li novi 3gs sa tele2 karticom?
Bookmarks