Cionn, daj malo pormjeni mobitele u signatureu i profilu, sad ne možemo znati koji imaš!![]()
Instalirao ponovno GTA 4 i sve patceve i sada normalno radi (ne šteka).
Kako je dobra igra...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Cionn, daj malo pormjeni mobitele u signatureu i profilu, sad ne možemo znati koji imaš!![]()
Jutro...
Ps mtr, krepa mi monitor na novom kompu, osuđen sam na stari CRT iz 97. godine.... ps mtr
Bio na banku sriktat za kredu. 50 iljada laganih....![]()
eh, da je mei tolke pare... XD kakav auto, bi ja nest nasel![]()
One day, sky went blue...
Moram na operaciju...
Mogao bih, u stilu nadobudnih "fejsbukovaca" staviti slike operacije na facebook- pa da dobijem "weeee, pU$ac..."![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
arena napokon gotova za neko vrijeme...
sad malo odmaranja do petka...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pozdraf svima
evo da nakon dugo vremena i ja stvarim i napišem nešto u ovu temu...
vidim, ovdje sve po starom...
na TV-u ništa novo... odo malo zujati...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nešto ovakvo se sprema...![]()
Megane 2 ?
kaj gledaš, dizlo ili benzin?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Benzinjola ce bit. Za Korčulu je dizlo skoro pa promašaj....
Ne otvara taj link, ali po imenu se vidi da je Megane
Pa lijepo, nek je sa srećom![]()
Україна
ne vidim link, ali lijep auto...
koji motor ako smijem znati?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Lepo, lepo... E sad bi i ja tatin kredit digel i kupil si tog...aj nek ti sa srecom
![]()
One day, sky went blue...
Izgleda da je puhnuo link...
Sliku sam lupno bezveze,al cisto da se vidi namjera:
Svi mi kažu da je onako "žabast" jako ružan,al meni je zakon...
Pucat cu na 1.6 16V motor zbog same mase auta koju ce taj motor lakse pokretat. 1.4 16V je ok,al je nedostatan po mom misljenju za tu masu... Zna i potrosnja bit veca s njim iz tih razloga... Slobodno nek vam ovaj gore bude wallpaper...
Hvala na lijepim željama!![]()
ima ono nešto...
i ja lagano kemijam, samo čekam kredit....
ibiza, 2003. 1,9 TDI sport...
auto iz snova...
ne troši previše, taman...
a i ima konja pa može i povući...![]()
kae niš novo tu..ah
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
VW motor i nemas straha!
Nemoj da je puno prešao i vodi računa jer te sport izvedbe znaju vozit nadobudni stiskatelji gasa,pa se desi da naletis na udaren auto...
Obavezno (ako imas vezu) provjeri s policijom jel auto imalo prometnih nezgoda i sl,te odi kod kojeg mehanicara da ga pregleda. Lako se je danas za*ebat..
OT: Nabaco sam se ko majmun,a trening poslije u 4... vec vidim jezik kako mi visi...![]()
naravno, majstor ide sa mnom, a auto ide preko autokuće, tako da ne vjerujem da će biti problema...![]()
I bit ce bitno skuplji preko autokuće...![]()
Bookmarks