imaš iskustva s flashanjem k550i?
Imam k550i i otključan je na sve mreže, ja sam ga koristio za tele2 i sada najednom počeo gubiti signal tele2 i ili hvata vipov i pokazuje samo hitni pozivi.Neznam kako da riješim taj problem, isplati li se to nositi na servis ? Mislio sam da je problem u kartici ali kartica radi savršeno u drugim mobitelima dok u mojem druge isto ne hvataju signal osim vipovog.Inače nije problem u odašiljaču jer brat ima isto tele2 i mob mu funkcionira bez problema.
imaš iskustva s flashanjem k550i?
Da, napravio sam to već. I sve po starom....zato sam u nedoumici što da radim jer mi više ništa ne pada na pamet i full flash i ponovno ga otključo (za slučaj da se nekak zaključo) i updajto software... neznam više šta da radim
Onda mora da je hardverski. Nema puno drugih mogucnosti.
Imaš li možda još kakvu ideju ? Gledam tu po forumu šta bi još s njime mogao napravit... ono signal od vipa pun sve ostalo na mobu radi kak treba.... žao mi ga bacit a na servis se ne isplati nosit...
evo screenshot setoolsa
i sad tu ne kužim piše Network locked ali ipak očitava tele2 karticu i ponekad uhvati signal ali jako rijetko
i evo od xs-a
![]()
Zadnji uredio Dancer : 21-10-2009 u 16:07
Kako si ustanovio da je Vipov signal pun kad Tele kartice više ne rade preko Vipove mreže?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Moguće da je problem u frekvencijskom pojasu koji se koristi na tom odašiljaču, može biti da je mobitel crkao i da hvata samo jedan opseg. Pokušaj na drugim lokacijama.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
odnesi ga nekom lokalnom serviseru,ako ideš na servis odu pare i pare..a trenutno pričekaj,možda bude radio kako treba..
Bookmarks