Vidi stvarno, ova tema će nestati!![]()
Doso doma iz vikendice. Idem sad na tekmu...
Vidi stvarno, ova tema će nestati!![]()
Neće
Evo finaliziram frendov laptop. Vec pola sata nabijam drivere za WLAN,pa wireless interface,pa wireless assistant bla bla,a smeće jedno od laptopa nema ugrađenu WLAN karticu...
Ima lampicu za WLAN i dugme za aktivaciju,al đaba kad nema karticu u sebi... Bezveze nabacao drivere... Sad ih brišem...
Bla,bla, bla, gimnastika-sin, bla,bla, bla,
pokisao danas,propuh propirio-umoran ko (nemam pojma) bla, bla ,bla, sin mi vježba gdje i Robert Seligman, bla, bla, bla, itd....
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
eto, ma sredit ces ti si pametan (ko ja, teti sredil laprop i crko skype, pa cjeli adobe komlet kaj doila sa VAIO-m)
One day, sky went blue...
dobro jutro...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Ah popizdil bum! Ova nad iz biologije i kemije terorizra! GRR! Zakaj nismo ovo, zakaj nisko ono, bla bla bla...![]()
Došao iz škole.
Par problema, ali dobro je
Za pola sata mi se skine Dexter (sramota, nisam jučer stigao pogledati)- pa odo ubiti vrijeme
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
piknuo si dvije vestice, odmah bolje volje...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Idem na probu...
A ne da mi se...
e pa nemoj..![]()
Kasniš fico
OT: Malo probao COD2 mp i začudio se kako mi još uvijek ide
Gledam što dalje, Dextera sam pogledao- naravno sada jedva čekam ponedjeljak- stvarno neočekivan zaplet/ rasplet, ne znam...
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Doso s treninga. Nije mi se dalo nista pa me trener potjero doma...
Salim se...
Boli me koljeno vec 10 dana pa se ne forsiram previse...
Pojeo malo tunjevine i idem pod tuš lagano...
lol... ja umoran, naigro se QPang-a, dopisivam se sa frendom iz Indonezije, j***m mačku ma**r... ŠALIM SE! XD sam kaj sam to htel napisat negde smjesno zvuci ROFL!
Neda mi se spat a sutra skola ujutro, nisam napiso DZ iz HR (ko i da budem ROFL), i tak... KAJ DA RADIM? XD
Tebi je tvrdo dosadno...![]()
uzivam u utakmici na novoj plazmici i faking ne mogu vjerovat da ce me barcelona sjebat na kladulji.
nadam se boljem poluvremenu.
Dinamo rules!!!
Barcelona nula bodova...![]()
im te im
skup s Barcelonom i sa svim...
i listić i
ih na
jer su me
za 3000
kuna...
pa vi igrajte ligu prvaka...
istina da me sjebao newcastle, ali sam u miru gledao tekmu i nisam se nervirao...
jel je sve moguće bilo...![]()
isprobao walkie-talkie za sutra, svi lijepo rade...
sad samo ih napuniti i spremni za nove radne pobjede...![]()
Kako je dobra skladba...
To je samo za igru, ne može se (još) nigdje skinuti- jel da?
![]()
Kiša mi vrlo kvalitetno remeti planove. Nakon jučerašnjih razočarenja, još mi samo ovo treba....![]()
joj.. ovaj njuškalo su prepavili kineski iphonovi... pizdim.. postaje nepregledno..
ili ekipa piše.. 8800 carbon za azijsko trziste i dodje 800kn, haha.. moš mislit!
Domišljatosti nikad kraja..
zzzzzZ
Bookmarks