...jel ti planiraš koristiti mob za navigaciju...jer ovaj to ne može...
...inače najjednostavniji način gledanja karte je Google maps...
vidim da mogu preko tcom-a dignuti karte ali me zanima dali mogu nekako kartu za određeni grad dignuti na komjuter i ubaciti u mobitel da nemoram plačati download preko mobitela ????
Unaprije hvala
...jel ti planiraš koristiti mob za navigaciju...jer ovaj to ne može...
...inače najjednostavniji način gledanja karte je Google maps...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kako nemože kad pod menijem se može odabrati "karte", i pod karte kaže: dopustiti online pretragu i preuzimanje karte ??? Osim toga ima i OVI meni, a pod njim također imaju nekakve karte ???
...a imali GPS? ili će kalkulitati na temelju odašiljača, gdije i nije neka preciznost?
Da se nadovezem na to naravno da ima aplikaciju Ovi ona sluzi za kupovinu softvera,a kaj se tice navigacije na takvom low end mobu tu nema nikakav Gps sad dali postoji mogucnost preko Gps modula to neznam.U svakom slucaju naravno da karte moze skinut preko moba u karticu i tu opciju koristiti putem podataka.
Pa kaj se ne vidi da proizvodjaci idu na ruku operaterima i obratno.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ne koriste svi ljudi karte na mobitelu zbog gpsa, lijepo čovjek kaže da mu treba karta grada, ne karta hrvatske za navigaciju ili neznam kaj.
Sad, neznam kakve su mogućnosti spajanja tog moba s računalom. Na s60 mobitelima npr postoji mogućnost downloada karte sa računala u memorijsku karticu koja se pikne u računalo/laptop i onda kad je vratiš u mob imaš lijepo kartu te države, hrvatska je zadnji put bila kad sam ja skidao nekih 14MB. Pojedinačni download karti gradova mislim da u ovom obliku ne postoji.
mozes skinuti karte preko programa : nokia map loader (sada se zove ovi map loader) u mobitel. (i poslije ih gledati preko ovi maps)
spojis mobitel na komp ili jednostavno sd karticu preko card readera i pokrenes program nakon cega on dohvati karte koje si izabrao.
Karte nisu predetaljne ali su dovoljno ok, Hrvatska je cijela oko 20 Mb
Bookmarks