Danas sam dobio skupa sa racunom mali clanak na kojemu pise da ce se od sutra primjenjivati novi opći uvjeti T-coma za usluge u javnoj komunikacijskoj mrezi za krajnje korisnike
Pocet ce se primjenjivati na postojece pretplatnike nakon 30 dana od dana objave.
U slucaju da su ovi Opci uvjeti nepovoljni za Vas u odnosu na ugovorene, imate pravo na raskid pretplatnickog odnosa bez naknade u roku od 30 dana od dana objave opcih uvjeta.
Znaci ako netko ima ugovor moze ga se rijesiti![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Svi govore o tim novim uvjetima,kakvi su,gdje to piše??
http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/index.asp ovdje nema ništa.
znam, prochitala sam i ja, samo mi predobro da bi bilo istinito.. ako je tako, idem odmah danas, poshto sam skuzhila da me na ochigled kradu..
idealna prilika za onog tko je pod obvezom da je se riješi
a koji su to novi uvjeti?
iPhone 5s 16 GB
Bas sam maloprije nazvao korisnicku podrsku na 0800 9000. Mijenjaju se uvijeti oko obavjestavanja korisnika(citaj - ocekuj vise spama), a ugovor se MOZE prekinuti BEZ PENALIZACIJE! Izvrsna prilika! Imate vremena do 15.11.2009
na sta se to odnosi sve??samo na tel liniju ili kaj ,ne kapiram bas,nitko nis konkretno ne govori![]()
Banka ima pravo zatražiti od T-Coma podatke o tvojim plaćanjima računa, te tako prosuditi i presuditi o tome da li će ti dati kreditiranje...
@smogovac očito da se odnosi na one usluge koje pruža T-Com. Za više info 0800 9000
jel to vrijedi i za pretplatu na mobitelu? ili isključivo za internet i ostalo?
za pretplatu na mobitelu ti je prosla baba sa kolacimasamo na fiksnu telefoniju i internet.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
A piše gore T-Com, a ne T-mobile...Znači vrijedi ono što sam napisao smogovcu
Bookmarks